Obriši sve filtere
Filter cene
Filter brenda
Dužina / Težina bacanja
Konstrukcija štapa

Feeder štapovi

Feeder štapovi
Prikaži:
Sortiraj po:
SPRO Pantera Feeder 3.45m rezervni vrhovi Nema na lageru
U ponudi su oba modela orginalnih vrhova: crveni brži model "H" i srednje oštar "M" zelene boje. ..
374 RSD Bez PDV-a: 312 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Feeder štap idealan za ribolov na manjim rekama i jezerima. Blank štapa je napravljen od IM-6 karbona a opremljen je sa Titanium SIC provodnicima i kvalitetnim držačem mašinice. Dolazi sa dva vrha od ..
7.500 RSD Bez PDV-a: 6.250 RSD
Snažan trodelni feeder štap koji se proizvodi od IM-8 karbona visokog kvaliteta, zahvaljujući čemu ovaj štap ima malu težinu, ali i veliku rezervu snage. Izrazito brza vršna akcija, a n..
4.590 RSD Bez PDV-a: 3.825 RSD
Expert fider je lep, moderno dizajniran, lagan i pouzdan fider štap sa neverovatno pristučanom cenom. Ovaj štap će oduševiti sve ljubitelje fider ribolova, kako zbog svog dizajna i savršenih performan..
4.270 RSD Bez PDV-a: 3.558 RSD
Na osnovu  3 ocena.
Model Primus Feeder izrađen je od kompozita i opremljen je kvalitetnim SIC karikama sa cenom više nego pristupačnom. Poput svih štapova koji se prave od ovog materijala, poseduje ogromnu rezervu snage..
2.190 RSD Bez PDV-a: 1.825 RSD
Na osnovu  6 ocena.
Cresta Clubwinner Feeder Nema na lageru
Serija Cresta Clubwinner štapova je odgovor na sve veću potražnju tržišta za modernim fider i meč štapovima sa pristupačnom cenom i što većim kvalitetom. Korištenjem savremenih materija..
7.200 RSD Bez PDV-a: 6.000 RSD
Cresta Identity Feeder -35%
Visokokvalitetni karbonski feeder štapovi specijalno dizajnirani da omoguće dug upotrebni vek. Osetljiv vrh obezbeđuje kontrolisano ubadanje ribe što značajno smanjuje mogućnost spadanja pri izvlačenj..
24.050 RSD 15.629 RSD Bez PDV-a: 13.024 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan feeder štap idealan za ribolov krupne i borbene ribe na rekama sa jakim tokom. Štapovi iz ove serije ulivaju sigurnost pir zabacivanju teških hranilica, obezbeđuju preciznost zabačaja i omoguća..
13.740 RSD Bez PDV-a: 11.450 RSD
Na osnovu  2 ocena.