Prsluci za ribolov

Prsluci za ribolov

Prsluk za ribolov je vaoma važan deo opreme svakog ribolovca. Prsluk treba da bude praktičan, sa pravilno pozicioniram džepovima koji obezbeđuju dostupnost velikom broju sitnica koje nosimo sa sobom. Pored univerzalnih prsluka, postoje i prsluci namenski pravljeni za razne tehnike ribolova (muščarenje, varaličarenje i sl.)

Prikaži:
Sortiraj po:
Vrhunski ribarski prsluk sa pregršt odlično pozicionitanih džepova i kvalitetnim rajsfešlusima YKK®. Materijal je vrlo otporan na habanje i napravljen je od dišućeg vodootpornog materijala. Mekan i la..
15.000 RSD Bez PDV-a: 12.500 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Izuzetno funkcionalan deo opreme i predstavlja mešavinu prsluka i malih torbica, koji zbog svog dizajna dozvoljava potpunu slobodu pokreta za vreme ribolova. Zahvaljujući novitetima na spojevima predn..
9.480 RSD Bez PDV-a: 7.900 RSD
Lagan i izdržljiv ribolovački prsluk napravljen od 100% poliestera. Mekana mrežasta postava obezbeđuje odličnu ventilaciju. Kragna je postavljena kako bi se maksimalno povećao komfor naročito kad..
4.710 RSD Bez PDV-a: 3.925 RSD
Na osnovu  5 ocena.
- Udobna mrežasta postava - 2 velika džepa na prednjem delu prsluka sa Velcro čičak trakom u koji mogu stati velike kutije sa mušicama  - 4 manja prednja džepa sa čičak trakom za manje kut..
4.680 RSD Bez PDV-a: 3.900 RSD
Funkcionalna varaličarska torba za nošenje preko ramena dizajnirana za aktivne ribolovce. EVA pena omogućava jednostavno i brzo menjanje varalica. Torba ima futrolu za klešta i karabinjer kopču za kač..
4.700 RSD Bez PDV-a: 3.917 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Kvalitetan varaličarski pojas idealan za ribovce koji vole aktivan ribolov. U jednom odeljku se nalazi tabla sa prorezima, napravljena od EVA pene, predviđena za odlaganje varalica. D-kopča je dodata ..
2.340 RSD Bez PDV-a: 1.950 RSD
Idealan za varaličare koji su u pokretu. Pojas je odličan za skladištenje sitnica i alata. ..
1.800 RSD Bez PDV-a: 1.500 RSD
Odlična univerzalna torbica idealna za aktivne ribolovce. Omogućava vam da ponesete sve neophodne kutije sa mušicama, varalicama i ostale sitnice oko struka. Podesivi kaiš ima male džepove. Mali spolj..
8.280 RSD Bez PDV-a: 6.900 RSD