Obriši sve filtere

Glavinjare

Glavinjare
Prikaži:
Sortiraj po:
Izuzetno efikasna olovna glavinjara realističnog izgleda pogodna za ribolov svih vrsta grabljivica. Sa ovom glavinjarom se može loviti podjednako efikasno kako na stajaćim tako i na brzotekućim v..
390 RSD Bez PDV-a: 325 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Izuzetno efikasna olovna glavinjara realističnog izgleda koja proizvodi snažnu vibraciju pri povlačenju. Pogodna za ribolov svih vrsta grabljivica a najbolje se pokazala za ribolov štuke i bucova. Sa ..
390 RSD Bez PDV-a: 325 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Varalica sa kićankom namenjena za ribolov soma na bućku ili vertikalu težine 100gr. Glava i udica su presvučene gumenom navlakom koja smanjuje električno polje koje plaši soma. Opremljena je sa trodim..
1.700 RSD Bez PDV-a: 1.417 RSD
Inovativna varalica sa kićankom namenjena za ribolov soma na bućku. Jednostavnim guranjem preko osnovnog konca podesite poziciju glave na željenu udaljenost od udice pa je fiksirajte . Iz bezbedn..
2.170 RSD Bez PDV-a: 1.808 RSD
Na osnovu  5 ocena.
Varalica sa kićankom namenjena za ribolov soma na bućku težine 100gr. Glava i udica su presvučene gumenom navlakom koja smanjuje električno polje koje plaši soma. Opremljena je sa trodimenzijalnim oči..
2.050 RSD Bez PDV-a: 1.708 RSD
Varalica sa kićankom namenjena za ribolov soma na bućku težine 150gr. Glava i udica su presvučene gumenom navlakom koja smanjuje električno polje koje plaši soma. Opremljena je sa trodimenzijalnim oči..
2.290 RSD Bez PDV-a: 1.908 RSD
Varalica sa kićankom namenjena za ribolov soma na bućku. Glava i udica su presvučene gumenom navlakom koja smanjuje električno polje koje plaši soma. Opremljena je sa trodimenzijalnim očima i trokrako..
2.440 RSD Bez PDV-a: 2.033 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Glavinjara namenjena prvenstveno za ribolov soma, koju krasi agresivna akcija. Telo varalice je neravno, napravljeno po uzoru na golf loptice čime se smanjuje otpor vazduha pri zabacivanju, što u zanč..
1.320 RSD Bez PDV-a: 1.100 RSD
Na osnovu  2 ocena.