Glavinjare

Glavinjare
Prikaži:
Sortiraj po:
Izuzetno efikasna olovna glavinjara realističnog izgleda pogodna za ribolov svih vrsta grabljivica. Sa ovom glavinjarom se može loviti podjednako efikasno kako na stajaćim tako i na brzotekućim v..
390 RSD Bez PDV-a: 325 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Izuzetno efikasna olovna glavinjara realističnog izgleda koja proizvodi snažnu vibraciju pri povlačenju. Pogodna za ribolov svih vrsta grabljivica a najbolje se pokazala za ribolov štuke i bucova. Sa ..
390 RSD Bez PDV-a: 325 RSD
Na osnovu  1 ocena.
DAM Effzett Peacemaker Aurora Nema na lageru
Metalna glavinjara sivo-crne boje, koja proizvodi ekstremno sitnu vibraciju pri privlačenju. Ovakva vibracija obezbeđuje neverovatnu sličnost sa sitnom ribom. Na leđima se nalaze tri rupe na koje može..
440 RSD Bez PDV-a: 367 RSD
Na osnovu  3 ocena.
DAM Effzett Peacemaker Firetiger Nema na lageru
Metalna glavinjara u firetiger dekoru, koja proizvodi ekstremno sitnu vibraciju pri privlačenju. Ovakva vibracija obezbeđuje neverovatnu sličnost sa sitnom ribom. Na leđima se nalaze tri rupe na koje ..
467 RSD Bez PDV-a: 389 RSD
Inovativna varalica sa kićankom namenjena za ribolov soma na bućku. Jednostavnim guranjem preko osnovnog konca podesite poziciju glave na željenu udaljenost od udice pa je fiksirajte . Iz bezbedn..
1.830 RSD Bez PDV-a: 1.525 RSD
Na osnovu  5 ocena.
Varalica sa kićankom namenjena za ribolov soma na bućku težine 100gr. Glava i udica su presvučene gumenom navlakom koja smanjuje električno polje koje plaši soma. Opremljena je sa trodimenzijalnim oči..
1.860 RSD Bez PDV-a: 1.550 RSD
Varalica sa kićankom namenjena za ribolov soma na bućku težine 150gr. Glava i udica su presvučene gumenom navlakom koja smanjuje električno polje koje plaši soma. Opremljena je sa trodimenzijalnim oči..
2.070 RSD Bez PDV-a: 1.725 RSD
Varalica sa kićankom namenjena za ribolov soma na bućku. Glava i udica su presvučene gumenom navlakom koja smanjuje električno polje koje plaši soma. Opremljena je sa trodimenzijalnim očima i trokrako..
2.210 RSD Bez PDV-a: 1.842 RSD
Glavinjara namenjena prvenstveno za ribolov soma, koju krasi agresivna akcija. Telo varalice je neravno, napravljeno po uzoru na golf loptice čime se smanjuje otpor vazduha pri zabacivanju, što u zanč..
1.190 RSD Bez PDV-a: 992 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Glavinjara koju karakterišu realistični dekori, koja proizvodi odličnu vibraciju pri padu. Živopisni pokreti sa super bočnim treptanjem i vibracijom pri izvlačenju. U telo glavinjare je ugražena cevas..
940 RSD Bez PDV-a: 783 RSD