Obriši sve filtere

Plovci / Stoperi

Plovci / Stoperi
Prikaži:
Sortiraj po:
Novi plivajući sbirolino sa izuzetnim bacačkim karakteristikama i gotovo nečujnim uranjanjem u vodu. Tanko aerodinamično telo omogućava daleke zabačaje i nečujno uranjanje u vodu, a neprovidna belaboj..
200 RSD Bez PDV-a: 167 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Plastični stoperi namenjeni za upotrebu sa upredenim strunama do debljine od 1mm. Brzo i lako se montiraju i skidaju bez potrebe da sečete strunu. Obzirom da nema čvorova pri montaži nema smanjenja no..
180 RSD Bez PDV-a: 150 RSD
Podpovršinski plovci napravljeni od ABS plastike koji imaju zvečku i krilca. Pri provlačenju kroz vodu krilca rotiraju plovak čime se aktivira zvečka. Kroz ceo plovak se nalazi šupljina za strunu. ..
580 RSD Bez PDV-a: 483 RSD
Na osnovu  3 ocena.
Višenamenski stoperi koji se mogu više puta koristiti namenjeni za debele strune. Mogu se koristiti za olova ili plovke. U pakovanju dolazi 10 komada. ..
260 RSD Bez PDV-a: 217 RSD
Na osnovu  4 ocena.
Mekani stoperi idealni za montažu sistema. Dostupni su u tri veličine a u pakovanju dolazi 10kom. ..
80 RSD Bez PDV-a: 67 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Gumeni stoperi za strunu od brenda SPRO. Praktično pakovanje koje omogućavala lako skidanje i montažu. Dostupni u 5 veličine: S, M, L, XL i XXL. ..
45 RSD Bez PDV-a: 38 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Končani stoperi za strunu od brenda SPRO. Praktično pakovanje koje omogućavala lako skidanje i montažu. Dostupni u 4 veličine: S, M, L i XL. ..
55 RSD Bez PDV-a: 46 RSD