Plovci / Stoperi

Plovci / Stoperi
Prikaži:
Sortiraj po:
DAM Madcat EZ-Fix stoperi Nema na lageru
Plastični stoperi namenjeni za upotrebu sa upredenim strunama do debljine od 1mm. Brzo i lako se montiraju i skidaju bez potrebe da sečete strunu. Obzirom da nema čvorova pri montaži nema smanjenja no..
290 RSD Bez PDV-a: 242 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Podpovršinski plovci napravljeni od ABS plastike koji imaju zvečku i krilca. Pri provlačenju kroz vodu krilca rotiraju plovak čime se aktivira zvečka. Kroz ceo plovak se nalazi šupljina za strunu. ..
710 RSD Bez PDV-a: 592 RSD
Na osnovu  3 ocena.
Višenamenski stoperi koji se mogu više puta koristiti namenjeni za debele strune. Mogu se koristiti za olova ili plovke. U pakovanju dolazi 10 komada. ..
290 RSD Bez PDV-a: 242 RSD
Na osnovu  6 ocena.
Višenamenski stoperi namenjenji za debele strune do 1.00mm. Mogu se koristiti za olova ili plovke. U pakovanju dolazi 10 komada. ..
210 RSD Bez PDV-a: 175 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Sve što vam je potrebno za precizno skeniranje terena: plovak visoke plovnosti sa zamenljivim glavama strelica (žute i narandžaste boje) napravljeni od teške plastike. Dolaze sa dva tega od 85g i..
1.380 RSD Bez PDV-a: 1.150 RSD
SPRO Soft Sticks stoperi Nema na lageru
Mekani stoperi idealni za montažu sistema. Dostupni su u tri veličine a u pakovanju dolazi 10kom. ..
80 RSD Bez PDV-a: 67 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Gumeni stoperi za strunu od brenda SPRO. Praktično pakovanje koje omogućavala lako skidanje i montažu. Dostupni u 5 veličine: S, M, L, XL i XXL. ..
80 RSD Bez PDV-a: 67 RSD
Na osnovu  4 ocena.
Končani stoperi za strunu od brenda SPRO. Praktično pakovanje koje omogućavala lako skidanje i montažu. Dostupni u 4 veličine: S, M, L i XL. ..
80 RSD Bez PDV-a: 67 RSD