Obriši sve filtere

Rukavice

Rukavice
Prikaži:
Sortiraj po:
Iskoristite velike prednosti neoprenskih rukavica po pristupačnoj ceni. Gumiranim sloj je postavljen na prstima i dlanu kako bi se sprečilo klizanje i obezbedio siguran hvat. Zahvaljujući mogućn..
1.300 RSD Bez PDV-a: 1.083 RSD
Na osnovu  7 ocena.
Zaštitne rukavicanje namenjene za prihvat ribe koje će vas zaštiti od oštrih zuba. Mekan i topao materijal na gornjem delu Ekstremno otporan i izdržljiv materijal na unutrašnjem delu (nyl..
2.740 RSD Bez PDV-a: 2.283 RSD
DAM Nopren Camovision rukavice Nema na lageru
Rastegljive i tople neoprenske rukavice napravljene od 2mm tankog neoprena. - Tanak 2mm neoprenske rukavice omogućavaju maksimalnu osetljivost - 3-prsta koja se mogu vaditi bez skidanja za fine oper..
1.610 RSD Bez PDV-a: 1.342 RSD
Gamakatsu Futrovane neoprenske rukavice Nema na lageru
Obložene mikro vunom iznutra (futrovane), 2mm debeo neopren sa gumiranim dlanovima protiv klizanja. Prorezi na prstima nude dodatni prostor za manevar. Idealne za hladne zimske mesece. ..
2.570 RSD Bez PDV-a: 2.142 RSD
Na osnovu  4 ocena.
Gamakatsu Neoprenske rukavice Nema na lageru
2mm neoprenske ribolovačke rukavice sa neklizajućim materijalom na dlanovima. Idealne za ekstremno hladne zimske dane. Idealno oblikovane za potpunu ugodnost pri pecanju. 3 prsta se mogu osloboditi. ..
2.190 RSD Bez PDV-a: 1.825 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Gamakatsu Rukavice ojačane Nema na lageru
• rukavice sadrže likru radi dodatne fleksibilonosti i ugodnosti  • ojačani delovi na prstima i dlanu ​• trajnost i zaštita od zuba ribe i udice Kod Veličina ..
2.880 RSD Bez PDV-a: 2.400 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Gamakatsu Rukavice ojačane sa 3 odsečena prsta Nema na lageru
• rukavice sadrže likru radi dodatne fleksibilonosti i ugodnosti • ojačani delovi na prstima i dlanu • trajnost i zaštita od zuba ribe i udice Kod Veličina 7188 100 ..
2.880 RSD Bez PDV-a: 2.400 RSD
Gamakatsu rukavice za touch screen Nema na lageru
Lagane, vodoodbojne i dišuće rukavice koje omogućavaju maksimalan komfor u ribolovu. Materijal na kažiprstu i palcu je takav da omogućava korišćenje telefona sa ekranom osetljivim na dodir. U kol..
2.680 RSD Bez PDV-a: 2.233 RSD