Obriši sve filtere

Univerzalni štapovi

Univerzalni štapovi
Prikaži:
Sortiraj po:
Snažan dvodelni štap napravljen od fiberglasa koji se zbog odlične otpornosti na koroziju može koristiti i za ribolov na moru. Namenjen je za ribolov krupne ribe dubinskim tehnikama iz čamca ili sa ob..
3.230 RSD Bez PDV-a: 2.692 RSD
Na osnovu  10 ocena.
DAM Aqua-X Tele Surf Nema na lageru
Teleskopski štap napravljen od fiberglasa dizajniran za ribolov sa obale kada su potrebni daleki zabačaji. Zahvaljujući maloj transportnoj dužini lako se može transportovati. • Snažan i otporan blank..
3.180 RSD Bez PDV-a: 2.650 RSD
Na osnovu  3 ocena.
DAM Backbone Tele 160 Nema na lageru
Snažan teleskopski štap napravljen od TC24 karbona koji je idealan za ribolov krupne na velikim rekama sa jakim protokom. Opremljen je sa drškom napravljenom od kombinacije pluta - EVA, dvostopalnim S..
4.660 RSD Bez PDV-a: 3.883 RSD
Na osnovu  3 ocena.
Snažan teleskopski štap napravljen od TC24 karbona koji je idealan za ribolov na rekama sa jakim protokom. Opremljen je sa drškom napravljenom od kombinacije pluta - EVA, dvostopalnim SIC provodnivima..
4.930 RSD Bez PDV-a: 4.108 RSD
Na osnovu  3 ocena.
DAM Base-X Allround Nema na lageru
Dam Base-X Allround je savršen izbor za ribolovce koji traže pristupačan i svestran štap koji je pogodan za različite tehnike ribolova i vrste riba. Napravljen od osetljivog, ali snažnog fiberglasa ka..
2.770 RSD Bez PDV-a: 2.308 RSD
DAM Camaro Allround 100 Nema na lageru
Dvodelni štap za ribolov kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Zahvaljujući svojoj velikoj snazi i univerzalnosti pokriće sve situacije od težeg varaličarenja, pa sve do dubinskog ribolova. Opreml..
2.530 RSD Bez PDV-a: 2.108 RSD
Na osnovu  5 ocena.
DAM Camaro Allround 60 Nema na lageru
Dvodelni štap za ribolov kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Zahvaljujući svojoj univerzalnosti pokriće sve situacije od varaličarenja štuke i smuđa, pa sve do lakšeg dubinskog ribolova. Op..
2.230 RSD Bez PDV-a: 1.858 RSD
Dvodelni varaličarski štap napravljeno od fiberglasa kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Dovoljno je osetljiv da detektuje trzaj ribe a opet ima i dovoljno oštrine da omogući dobro kačenje udice..
2.280 RSD Bez PDV-a: 1.900 RSD
Na osnovu  6 ocena.