Obriši sve filtere

Univerzalni štapovi

Univerzalni štapovi
Prikaži:
Sortiraj po:
Štapovi s 'Anti-Crack' tehnologijom Naslednik Balzerove vrlo popularne MX-3 Bulldog serije su sada, na zahtev ribolovaca, dostupni sa plutanom drškom. Snažni puni vrhovi (100% obavijeni "Power-tip"..
4.660 RSD Bez PDV-a: 3.883 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan teleskopski štap idealan za ribolov štuke i šarana na kanalima i jezerima, kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Blank štapa je napravljen od IM-6 karbona a opremljen je sa Titanium SIC pro..
4.760 RSD Bez PDV-a: 3.967 RSD
Snažan dvodelni štap napravljen od fiberglasa koji se zbog odlične otpornosti na koroziju može koristiti i za ribolov na moru. Namenjen je za ribolov krupne ribe dubinskim tehnikama iz čamca ili sa ob..
2.660 RSD Bez PDV-a: 2.217 RSD
Na osnovu  9 ocena.
Teleskopski štap napravljen od fiberglasa dizajniran za ribolov sa obale kada su potrebni daleki zabačaji. Zahvaljujući maloj transportnoj dužini lako se može transportovati. • Snažan i otporan blank..
3.347 RSD Bez PDV-a: 2.789 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Snažan teleskopski štap napravljen od TC24 karbona koji je idealan za ribolov krupne na velikim rekama sa jakim protokom. Opremljen je sa drškom napravljenom od kombinacije pluta - EVA, dvostopalnim S..
4.020 RSD Bez PDV-a: 3.350 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan teleskopski štap napravljen od TC24 karbona koji je idealan za ribolov na rekama sa jakim protokom. Opremljen je sa drškom napravljenom od kombinacije pluta - EVA, dvostopalnim SIC provodnivima..
3.990 RSD Bez PDV-a: 3.325 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Dvodelni štap za ribolov kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Zahvaljujući svojoj velikoj snazi i univerzalnosti pokriće sve situacije od težeg varaličarenja, pa sve do dubinskog ribolova. Opreml..
2.210 RSD Bez PDV-a: 1.842 RSD
Na osnovu  5 ocena.
Dvodelni štap za ribolov kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Zahvaljujući svojoj univerzalnosti pokriće sve situacije od varaličarenja štuke i smuđa, pa sve do lakšeg dubinskog ribolova. Op..
2.130 RSD Bez PDV-a: 1.775 RSD