Alati za Boile/Pellete

Alati za Boile/Pellete
Prikaži:
Sortiraj po:
Zgodan alat za motažu maca na sisteme sa dlakom. Kontra kuka je dizajnirana tako da se ne ošteti mamc pri montaži. Drška igle je anatomski oblikovana a boja je upadljiva kako bi se lako pronašla u kut..
360 RSD Bez PDV-a: 300 RSD
Prologic Crush ‘N’ fill drobilica za mamce -25%
Skoro svi smo se pomalo mučili da napunimo PVA ili mrežaste kese nakon drobljenja mamaca - problem rešen! CRUSH 'N FILL je prva drobilica mamaca na tržištu koja ima levak koji se može povezati sa glav..
4.590 RSD 3.440 RSD Bez PDV-a: 2.867 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Prologic Igla za boile Nema na lageru
Sigurnosna igla dizajnirana za sve vrste mamaca. Može se koristiti za provlačenje predveza kroz male PVA kese. Pomaže pri vezivanju predveza. ..
410 RSD Bez PDV-a: 342 RSD
Strategy Baitspoon Long 150cm Handle Nema na lageru
Idealna lopatica za hranjenje ribe na srednjim i dugim razdaljinama. Duga karbonska drška sa EVA rukohvatom, lagana konstrukcija i lopatica od veoma kvalitetne plastike. Idealna za hranjenje peletima,..
3.141 RSD Bez PDV-a: 2.617 RSD
Strategy Igla fluo zelena Nema na lageru
Oštra i glatka igla sa drškom koja je fluo zelene boje pa se može lako uočiti po mraku. Oštar vrh sa lakoćom probija bilo koji mamac smanjujući mogućnost raspadanja mamca na minimum. ..
480 RSD Bez PDV-a: 400 RSD
Strategy Splicing Fluo Pink igla Nema na lageru
Veoma snažna i tanka igla za boile idealna za mekše mamce. Zahvaljujući fluo-ružičastoj boji lako se može uočiti u mraku. ..
480 RSD Bez PDV-a: 400 RSD