Obriši sve filtere

Obuća za kombinezone

Obuća za kombinezone
Prikaži:
Sortiraj po:
Lagane i izdržljive cipele za kombinezon sa filcom na đonu debljine 10mm, obezbediće maksimalan komfor i bezbednost pri hodanju po klizavom kamenju. Gornji deo cipele je napravljen od kombinacije 60% ..
11.400 RSD Bez PDV-a: 9.500 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Atom cipele su najlakše cipele iz Vision programa pa su zato idealan izbor za sve koji vole dosta da pešače u ribolovu. Prednji deo je napravljen od PVC materijala a prošiveni EVA uložak obezbeđu..
11.900 RSD Bez PDV-a: 9.917 RSD
Vision Filc Nema na lageru
Već posle prve godine intenzivne upotrebe, filc na đonu obuće se troši i tanji. To smanjuje njegovu sposobnost prijanjanja uz kamenitu prekriven algama i muljem. Kako zbog istrošenosti filca ne b..
2.640 RSD Bez PDV-a: 2.200 RSD
Snazna i lagana cipela napravljena od PVC materijala koji ne upija vodu pa se stoga znatno brzo suši. Karakteristike samog PVC materijala omogućavaju da ova cipela obezeđuje odličnu podršku i zaštitu ..
13.800 RSD Bez PDV-a: 11.500 RSD
Izuzetno izdržljive cipele za kombinezon napravljene od sintetičkih materijala. Ove cipele su lagane poput cipela za planinarenje, a pri tom drže zglob fiksiranim besprekorno kako bi se omogućilo neom..
25.080 RSD Bez PDV-a: 20.900 RSD
Vision Musta Gummi Nema na lageru
Izdržljiva i lagana cipela za kombinezon modernog dizajna. Gornji sloj je napravljen od ojačanog TPU balističkog poliestera. Lako se obuva i može se lako zatezati kako bi se što bolje prilagodila obli..
22.680 RSD Bez PDV-a: 18.900 RSD
Moderna i lagana cipela za kombinezon sa gornjim slojem napravljenim od ojačanog TPU balističkog poliestera. Zahvaljujući upotrebi ovog materijala ova čizma je značajno lakša i otpornija na haban..
27.480 RSD Bez PDV-a: 22.900 RSD
Vision Nahka Gummi Nema na lageru
Udobna kožna cipela za kombinezon koja obezbeđuje maksimalnu zašitu i komfor bez obzira da li hodate kroz vodu ili pored reke. Gornji deo je napravljen od kombinacije kože, mikrofibera i najlonskog mr..
29.880 RSD Bez PDV-a: 24.900 RSD