Obriši sve filtere

DAM mašinice

DAM mašinice
Prikaži:
Sortiraj po:
Ovaj Fighter Pro set se sastoji od varaličarskog teleskopskog štap i mašinice sa prednjim drilom. Sa ovim kompletom možete odmah na pecanje. Idealan set za početnike koji vole da love smuđa, pastrmku,..
4.980 RSD Bez PDV-a: 4.150 RSD
Univerzalna mašinica sa zadnjom kočnicom i namotanim najlonom koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Idealna je za početnike i rekreativce. Tehnički detalji: - 1 kuglični ležaj - Grafitna špuln..
1.350 RSD Bez PDV-a: 1.125 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Ukoliko ste početnik, ovaj asortiman mašinica je za vas, nude odličan odnos cene i performansi i dolaze sa namotanim najlonom. Verzije sa prednjim drilom počinju sa veličinom 1000 pa sve do ..
1.300 RSD Bez PDV-a: 1.083 RSD
Nova serija mašinica za ribolov sa prednjom kočnicom koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu mašinicu veom..
3.150 RSD Bez PDV-a: 2.625 RSD
Na osnovu  13 ocena.
DAM Quick 1 FS Nema na lageru
Snažna mašinica sa sistemom slobodne špulne (bite runner sistem) idealna za ribolov šarana. Opremljena je sa tri kuglična i jednim igličnim ležajem napravljenim od čelika. Telo i rotor su napravljeni ..
3.910 RSD Bez PDV-a: 3.258 RSD
Na osnovu  8 ocena.
Nova serija mašinica za ribolov sa zadnjom kočnicom koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu mašinicu ..
3.150 RSD Bez PDV-a: 2.625 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan multiplikator sa aluminijumskom ručicom na kojoj se nalazi ergonomski oblikovan prstohvat od EVA materijala. Opremljen je sa magnetnom kočnicom i 4+1 kugličnih ležaja.   Ko..
6.850 RSD Bez PDV-a: 5.708 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Nova serija varaličarskih mašinica sa 6 ležaja i prednjom kočnicom, koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu maš..
4.090 RSD Bez PDV-a: 3.408 RSD
Na osnovu  14 ocena.