Obriši sve filtere

DAM mašinice

DAM mašinice

Mašinice za ribolov nemačkog brenda D.A.M. već decenijama grade poverenje kod pecaroša. Tradicija, inovacije i kvalitet "Quick"  mašinica je dobro poznat ne samo našim već i ribolovcima širom sveta.

Prikaži:
Sortiraj po:
Univerzalna mašinica modernog dizajna sa prednjom kočnicom i namotanim najlonom. Krasi je odličan odnos cene i kvaliteta pa je idealna za rekreativce i početnike. Tehnički detalji: - 1 kuglični leža..
1.140 RSD Bez PDV-a: 950 RSD
Na osnovu  7 ocena.
Univerzalna mašinica sa zadnjom kočnicom i namotanim najlonom koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Idealna je za početnike i rekreativce. Tehnički detalji: - 1 kuglični ležaj - Grafitna špuln..
1.140 RSD Bez PDV-a: 950 RSD
Nova serija mašinica za ribolov sa prednjom kočnicom koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu mašinicu veom..
2.700 RSD Bez PDV-a: 2.250 RSD
Na osnovu  9 ocena.
Snažna mašinica sa sistemom slobodne špulne (bite runner sistem) idealna za ribolov šarana. Opremljena je sa tri kuglična i jednim igličnim ležajem napravljenim od čelika. Telo i rotor su napravljeni ..
3.730 RSD Bez PDV-a: 3.108 RSD
Na osnovu  6 ocena.
Nova serija mašinica za ribolov sa zadnjom kočnicom koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu mašinicu ..
2.750 RSD Bez PDV-a: 2.292 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan multiplikator sa aluminijumskom ručicom na kojoj se nalazi ergonomski oblikovan prstohvat od EVA materijala. Opremljen je sa magnetnom kočnicom i 4+1 kugličnih ležaja.   Ko..
6.250 RSD Bez PDV-a: 5.208 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Nova serija varaličarskih mašinica sa 6 ležaja i prednjom kočnicom, koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu maš..
3.680 RSD Bez PDV-a: 3.067 RSD
Na osnovu  9 ocena.
Mašinica sa 6 ležaja i prednjom kočnicom namenjena prvenstveno za feeder ribolov. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu mašinicu veoma snažnom i pouzdan..
5.590 RSD Bez PDV-a: 4.658 RSD
Na osnovu  3 ocena.