DAM mašinice

DAM mašinice
Prikaži:
Sortiraj po:
Univerzalna mašinica modernog dizajna sa prednjom kočnicom i namotanim najlonom. Krasi je odličan odnos cene i kvaliteta pa je idealna za rekreativce i početnike. Tehnički detalji: - 1 kuglični leža..
1.250 RSD Bez PDV-a: 1.042 RSD
Na osnovu  12 ocena.
Univerzalna mašinica sa zadnjom kočnicom i namotanim najlonom koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Idealna je za početnike i rekreativce. Tehnički detalji: - 1 kuglični ležaj - Grafitna špuln..
1.250 RSD Bez PDV-a: 1.042 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Nova serija mašinica za ribolov sa prednjom kočnicom koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu mašinicu veom..
2.830 RSD Bez PDV-a: 2.358 RSD
Na osnovu  10 ocena.
Snažna mašinica sa sistemom slobodne špulne (bite runner sistem) idealna za ribolov šarana. Opremljena je sa tri kuglična i jednim igličnim ležajem napravljenim od čelika. Telo i rotor su napravljeni ..
3.910 RSD Bez PDV-a: 3.258 RSD
Na osnovu  8 ocena.
Nova serija mašinica za ribolov sa zadnjom kočnicom koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu mašinicu ..
2.880 RSD Bez PDV-a: 2.400 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan multiplikator sa aluminijumskom ručicom na kojoj se nalazi ergonomski oblikovan prstohvat od EVA materijala. Opremljen je sa magnetnom kočnicom i 4+1 kugličnih ležaja.   Ko..
6.560 RSD Bez PDV-a: 5.467 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Nova serija varaličarskih mašinica sa 6 ležaja i prednjom kočnicom, koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu maš..
3.870 RSD Bez PDV-a: 3.225 RSD
Na osnovu  11 ocena.
Mašinica sa 6 ležaja i prednjom kočnicom namenjena prvenstveno za feeder ribolov. Konstrukcija sa fiksnim zupčanicima i visokokvalitetnim kugličnim ležajevima čine ovu mašinicu veoma snažnom i pouzdan..
5.870 RSD Bez PDV-a: 4.892 RSD
Na osnovu  4 ocena.