Obriši sve filtere

SPRO mašinice

SPRO mašinice

SPRO je kod naših ribolovaca stekao poverenje, između ostalog i zbog dobrog kvaliteta po sasvim prihvatljivoj ceni. Ovo se naročito odnosi na modele Passion, Blue Arc, ali i na nešto skuplji Red Arc. Vreme provedeno na vodi je najbolji test za mašinicu, a SPRO se tu odlično pokazao.

Prikaži:
Sortiraj po:
Velika mašinica namenjena za ribolov krupne ribe na velikim daljinama ili velikoj dubini. Brzo preuzimanje strune od čak 100cm za jedan okret ručice omogućava brzo izvlačenje sistema, što je posebno v..
7.960 RSD Bez PDV-a: 6.633 RSD
Univerzalna mašinica za ribolov sa namotanim najlonom i odličnim odnosom cene i kvaliteta. Dostupna je u pet veličina što pokriva skoro sve potrebe za klasične ribolovačke tehnike. Prednja kočnica je ..
1.911 RSD Bez PDV-a: 1.592 RSD
Na osnovu  11 ocena.
Univerzalna mašinica pogodna za većinu ribolovačkih tehnika, idealna za one koji traže dobar kvalitet po prihvatljivoj ceni. Opremljena je sa tri kuglična i jednim igličnim ležajem, aluminijumskom špu..
3.060 RSD Bez PDV-a: 2.550 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Grafitno telo i rotor Dva kuglična ležaja S-curve oscilatorni sistem 2 grfitne špulne Balansirani rotor i ručica Fino podesiva zadnja kočnica Model          ..
1.540 RSD Bez PDV-a: 1.283 RSD
Na osnovu  1 ocena.
• 4 kuglična ležaja + 1 u ručici • jednosmerni nepovratni ležaj • LCS sistem kontrole strune (bajtraner) • ekstra snažna preklopna žica • grafitno telo i rotor • S-curve siste..
3.900 RSD Bez PDV-a: 3.250 RSD
Na osnovu  26 ocena.
SPRO Passion mašinica za ribolov sa prednjom kočnicom daje odličan kvalitet za malo novca. Dizajnirana je i razvijena od strane ljudi kojima je ribolov pasia. Ovo je mašinica svetske klase proizvedena..
5.310 RSD Bez PDV-a: 4.425 RSD
Na osnovu  32 ocena.
Redizajnirana verzija čuvenog modela Passion koji je stekao kultni status među ribolovcima prethonih godina. Pouzdanost i ultra fin (gladak) rad uz savršen balans čine ovaj model apsolutnim lider..
7.120 RSD Bez PDV-a: 5.933 RSD
Kompaktna mašinica sa prednjom kočnicom namenjena za morski ribolov koja se podjednako dobro može koristiti i za ribolov krupne ribe na rekama i jezerima. Dva kuglična i jedan iglični ležaj..
3.670 RSD Bez PDV-a: 3.058 RSD
Na osnovu  4 ocena.