SPRO mašinice

SPRO mašinice

SPRO je kod naših ribolovaca stekao poverenje, između ostalog i zbog dobrog kvaliteta po sasvim prihvatljivoj ceni. Ovo se naročito odnosi na modele Passion, Blue Arc, ali i na nešto skuplji Red Arc. Vreme provedeno na vodi je najbolji test za mašinicu, a SPRO se tu odlično pokazao.

Prikaži:
Sortiraj po:
Velika mašinica namenjena za ribolov krupne ribe na velikim daljinama ili velikoj dubini. Brzo preuzimanje strune od čak 100cm za jedan okret ručice omogućava brzo izvlačenje sistema, što je posebno v..
7.960 RSD Bez PDV-a: 6.633 RSD
 CRX baitcaster je lagan i veoma snažan multiplikator koji omogućava daleke i prcizne zabačaje čak i kada se lovi na lagane varalice. Telo multiplikatora je napravljeno od karbona a špulna od alu..
8.470 RSD Bez PDV-a: 7.058 RSD
SPRO CRX Spin mašinica Nema na lageru
CRX je napravljen korišćenjem najnovijih materijala, a kao rezultat je dobijena pouzdana i snažna mašinica sa prednjom kočnicom i ultra-finim radom. Opremljena je sa aluminijumskom ručicom na uvrtanje..
9.970 RSD Bez PDV-a: 8.308 RSD
Univerzalna mašinica za ribolov sa namotanim najlonom i odličnim odnosom cene i kvaliteta. Dostupna je u pet veličina što pokriva skoro sve potrebe za klasične ribolovačke tehnike. Prednja kočnica je ..
1.911 RSD Bez PDV-a: 1.592 RSD
Na osnovu  9 ocena.
Mašinica sa bajt-ranerom (bite-runnerer) koja ima ručicu za brzo podešavanje kočnice. Opremljena je aluminijumskom špulnom i ultra-smooth mehanizmom. 5 kugličinih + 1 iglični ležaj Nepovratna ..
5.150 RSD Bez PDV-a: 4.292 RSD
Na osnovu  2 ocena.
SPRO Freestyle Skillz Smoke Screen Nema na lageru
Mala mašinica sive-mat boje sa snažnim i kompaktnim telom, idalna za ribolov na meč i bolonjez štapove. Opremljena je sa izuzetno izdržljivim kugličnim ležajevima napravljenim od kombinacije karbona i..
6.840 RSD Bez PDV-a: 5.700 RSD
Univerzalna mašinica pogodna za većinu ribolovačkih tehnika, idealna za one koji traže dobar kvalitet po prihvatljivoj ceni. Opremljena je sa tri kuglična i jednim igličnim ležajem, aluminijumskom špu..
3.060 RSD Bez PDV-a: 2.550 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Grafitno telo i rotor Dva kuglična ležaja S-curve oscilatorni sistem 2 grfitne špulne Balansirani rotor i ručica Fino podesiva zadnja kočnica Model          ..
1.540 RSD Bez PDV-a: 1.283 RSD
Na osnovu  1 ocena.