Obriši sve filtere

Varaličarski štapovi

Varaličarski štapovi

Štapovi za varaličarenje - u ponudi se nalazi veliki broj štapova za varaličarenje različitih dužina i težina bacanja. Koriste se za ribolov raznim varalicama: štuke, smuđa, bucova, soma, klena, pastrmke, mladice i drugih grabljivica.

Prikaži:
Sortiraj po:
Klasičan "jerk" štap namenjen za ribolov uz upotrebu multiplikatora, koji nasuprot maloj težini ima ogromnu rezervu snage, pa ćete sa lakoćom izaći na kraj i sa snažnim i borbenim ribama. ..
5.350 RSD Bez PDV-a: 4.458 RSD
Serija varaličarskih štapova napravljenih od IM-12 karbona, koji su razvijeni u saradnji Balzer/Ovner Pro Staff tima. Kao rezultat je dobijen lagan štap, oštre akcije i savršenog dizajna. Ovaj model j..
13.570 RSD Bez PDV-a: 11.308 RSD
Balzer Edition IM-12 Seatrout Heavy Nema na lageru
Serija štapova za ribolov Editon je napravljena od Japanskog IM-12 Diamond karbona pridržavajući se najviših standarda u kontroli kvaliteta. Vhunske performanse i elegantan dizajn su osnovne kara..
11.900 RSD Bez PDV-a: 9.917 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Štapovi s 'Anti-Crack' tehnologijom Naslednik Balzerove vrlo popularne MX-3 Bulldog serije. Na zahtjev ribolovaca, od sada su dostupni sa plutanom drškom. Snažni puni vrhovi (100% obavijeni "Power-..
4.450 RSD Bez PDV-a: 3.708 RSD
Štapovi s 'Anti-Crack' tehnologijom Naslednik Balzerove vrlo popularne MX-3 Bulldog serije su sada, na zahtev ribolovaca, dostupni sa plutanom drškom. Snažni puni vrhovi (100% obavijeni "Power-tip"..
4.050 RSD Bez PDV-a: 3.375 RSD
Balzer Magna MX-3 Gorilla Spin 80 Nema na lageru
Štapovi sa 'Anti-Crack' tehnologijom Naslednik Balzerove vrlo popularne MX-3 Bulldog serije su sada, na zahtev ribolovaca, dostupni sa plutanom drškom. Snažni puni vrhovi (100% obavijeni "Power-tip..
4.530 RSD Bez PDV-a: 3.775 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Serija lakih štapova brze akcije namenjena za ribolov smuđa lakim varalicama svih vrsta. U seriji štapova MK Adventure IM-8, poznati varaličar Matze Koch, ugradio je svoje iskustvo i znanje. Svi št..
8.240 RSD Bez PDV-a: 6.867 RSD
Dvodelni varaličarski štap namenjen za ribolov krupne ribe. Testeri iz Balzer-a i Japanske kompanije Shirasu razvili su visokokvalitetnu seriju Shirasu stapova. Napravljeni su od IM8 karbona a opremlj..
5.990 RSD Bez PDV-a: 4.992 RSD