Ribolovački noževi

Ribolovački noževi

Ukoliko želite da pogledate kompletan asortiman noževa svih vrsta posetite nas na www.lovackaoprema.co.rs. Sajt Lovačka OPREMA u ponudi ima preko 700 noževa raznih namena.

Prikaži:
Sortiraj po:
DAM Fillet Nož Nema na lageru
Kvalitetan filet nož sa sečivom napravljenim od ojačanog nerđajućeg čelika. Ručka je napravljena od kombinacije ABS materijala i gume što sprečava da nož isklizne čak i kada su vam mokre ruke. Futrola..
951 RSD Bez PDV-a: 792 RSD
Mali ribolovački nož sa plastičnom futrolom koja se može okačiti na kaiš. Sečivo je napravljeno od nerđajućeg čelika i dužine je 10cm. Drška noža je napravljena od plastike koja ne klizi u ruci čak ni..
440 RSD Bez PDV-a: 367 RSD
Na osnovu  3 ocena.
SPRO Fillet Master - nož za filetiranje Nema na lageru
Vrhunski nož za filetiranje ribe sa oštricom od 15cm. Nož sa dugotrajnom futrolom i brusom za oštrenje što osigurava dugovečno sigurno korištenje. ..
2.060 RSD Bez PDV-a: 1.717 RSD
SPRO Floating - nož za filetiranje Nema na lageru
Sa ovim plivajućim nožem za filetiranje ribe, pravljenje fileta je lako i brzo. ..
810 RSD Bez PDV-a: 675 RSD
SPRO Nož na preklapanje (9cm oštrica) Nema na lageru
Specijalan, visoko kvalitetan džepni nož (na preklapanje) sa sistemom za zaključavanje. 9cm sečivo je od nerđajućeg  čelika i hromirano. Aluminijska drška. Ukupna dužina noža, kad je rasklopljen ..
1.870 RSD Bez PDV-a: 1.558 RSD
Novi noževi za filetiranje iz Trout Master-a su snažni, oštri, fleksibilni i izdržljivi. Napravljeni su od nerđajućeg čelika 420. Ovaj materijal se pored izrade noževa koristi i za proizvodnju t..
1.300 RSD Bez PDV-a: 1.083 RSD