Obriši sve filtere

Skladištenje

Skladištenje
Prikaži:
Sortiraj po:
Kvalitetan ruksak napravljen od izdržljivog materijala idealan za ribolov i druge aktivnosti u prirodi. Opremljen je sa dva prednja džepa koja se otvaraju cibzarom i prostranim centralnim odeljkom. ..
2.750 RSD Bez PDV-a: 2.292 RSD
Balzer torba Nema na lageru
Kvalitetna torba idealna za aktivov varaličarenje, koja je napravljena od 600D materijala. Torba ima jedan veliki glavni odeljak, koji se zatvara kopčama za brzo otvaranje i tri manja džepa. Opremljen..
2.150 RSD Bez PDV-a: 1.792 RSD
Debelo tapacirana čvrsta futrola namenjena za odlaganje i transport dva montirana feeder štapa. Odeljci za štapove su dovoljno prostrani da se u njih može staviti i više od jednog štapa. Spoljni džep ..
12.260 RSD Bez PDV-a: 10.217 RSD
Luksuzna i izuzetno čvrsta, podstavljena futrola za transport i odlaganje tri sklopljena štapa. Prostrani odeljci za štapove su posebno dizajnirani da obezbede dovoljno prostora za nekoliko monti..
14.980 RSD Bez PDV-a: 12.483 RSD
Tvrda futrola idealna za transport rasklopljenih feeder i match štapova. Opremljena je sa tri odeljka koja imaju debelu postavu kako ne bi došlo do oštećenja štapova. Zbog veličine odeljaka u svaki se..
15.660 RSD Bez PDV-a: 13.050 RSD
Cresta Blackthorne Feeder futrola 2 štapa Nema na lageru
Postavljena furola za dva namotirana štapa. Odeljci za štapove su napravljeni bez dosadnih traka za fiksiranje, umesto kojih dolaze neoprenske trake sa čičkom pa je moguće staviti i više štapova ..
11.589 RSD Bez PDV-a: 9.658 RSD
Cresta Blackthorne Protector Holdall 175 dva odeljka Nema na lageru
Tvrda futrola idealna za transport rasklopljenih feeder i match štapova. Opremljena je sa dva odeljka koja imaju debelu postavu kako ne bi došlo do oštećenja štapova. Zbog veličine odeljaka u svaki se..
10.650 RSD Bez PDV-a: 8.875 RSD
Za uspešan ribolov neophodni su sveži mamci. Sa Black Thorne Bait torbom možete sačuvati svežinu mamaca bez obzira na spoljašnju temperaturu. Celokupna unutrašnjost torbe je prekrivena termoizolaciono..
8.230 RSD Bez PDV-a: 6.858 RSD