Obriši sve filtere

Štapovi za pecanje

Štapovi za pecanje

Ribolovački štap je osnovni deo ribolovačkog pribora koji koristi ribolovac za upravljanje i kontrolu ribolovačke strune, na koji može biti montirana mašinica za ribolov. Štapovi su različitih dužina i mogu se izrađivati sa tačnim specifikacijama i karakteristikama za specijalizovane namene. Ribolovački štapovi postoje već hiljadama godina u raznim oblicima, napravljeni od bilo kojeg lako dostupnog drveta, postajući sve sofisticiraniji kako napreduju materijali i tehnologija. Bambus je postao najčešći materijal za proizvodnju lakših i fleksibilnijih štapova za ribolov, i danas je opcija za ribolovce i nostalgične proizvođače štapova. U neprekidnoj potrazi za snagom, osetljivošću, izdržljivošću i lakim konfiguracijama, moderni štapovi za ribolov izrađuju se od stakloplastike, grafita ili karbonskih vlakana.

Prikaži:
Sortiraj po:
Dvodelni štap namenjen za ribolov soma, kog krasi beskompromisna snaga i odličan odnos cene i kvaliteta. Blank je napravljen od IM-6 karbona sa kamuflažnom završnom obradom koja daje štapu atraktivan ..
10.140 RSD Bez PDV-a: 8.450 RSD
Dvodelni mušičarski štap napravljen od IM-7 karbona visokog modula. Opremljen je titanijumskim provodnicima, držačem čekrka napravljenim od kombinacije nerđajući čelik - ABS i kvalitetnom plutano..
5.450 RSD Bez PDV-a: 4.542 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Klasičan "jerk" štap namenjen za ribolov uz upotrebu multiplikatora, koji nasuprot maloj težini ima ogromnu rezervu snage, pa ćete sa lakoćom izaći na kraj i sa snažnim i borbenim ribama. ..
5.350 RSD Bez PDV-a: 4.458 RSD
Dvodelni štap za ribolov napravljen od visokomodularnog IM12 karbona. Nepolirani blank štapa je veoma lagan ali i ekstremno robustan i snažan. Štap je veoma brz a u isto vreme sam vrh je dovoljno oset..
9.950 RSD Bez PDV-a: 8.292 RSD
Četvorodelni mušičarski štap napravljen od Japanskog IM-12 Diamond karbona. Opremljen je sa tankom i ergonomski oblikovanom drškom napravljenom od najfinije Portugalske plute, FUJI držačem čekrka i Ti..
8.990 RSD Bez PDV-a: 7.492 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Serija varaličarskih štapova napravljenih od IM-12 karbona, koji su razvijeni u saradnji Balzer/Ovner Pro Staff tima. Kao rezultat je dobijen lagan štap, oštre akcije i savršenog dizajna. Ovaj model j..
13.570 RSD Bez PDV-a: 11.308 RSD
Balzer Edition IM-12 Seatrout Heavy Nema na lageru
Serija štapova za ribolov Editon je napravljena od Japanskog IM-12 Diamond karbona pridržavajući se najviših standarda u kontroli kvaliteta. Vhunske performanse i elegantan dizajn su osnovne kara..
11.900 RSD Bez PDV-a: 9.917 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Trodelni feeder štap idealan za ribolov na većim rekama i jezerima sa blankom napravljenim od IM-10 karbona visokog modula. Zahvaljujući velikoj snazi ovaj štap omogućava daleke i precizne zabačaje. Z..
10.900 RSD Bez PDV-a: 9.083 RSD