Obriši sve filtere

Pilk / Catfish štapovi

Pilk / Catfish štapovi

Štapovi za soma su segment opreme za sportski ribolov na koje ribolovci najčešće troše puno novca, nepotrebno. Potroše više novca na štapove za soma koji im neodgovaraju od bilo koje druge opreme za ribolov. Nešto od toga je zbog loše informisanosti, a nešto zbog nedostataka proizvođača. Preporučujemo vam da pre kupovine pročitate tekst "Štapovi za soma - vodič za kupovinu".

Prikaži:
Sortiraj po:
Dvodelni štap namenjen za ribolov soma, kog krasi beskompromisna snaga i odličan odnos cene i kvaliteta. Blank je napravljen od IM-6 karbona sa kamuflažnom završnom obradom koja daje štapu atraktivan ..
10.140 RSD Bez PDV-a: 8.450 RSD
Dvodelni štap za ribolov napravljen od visokomodularnog IM12 karbona. Nepolirani blank štapa je veoma lagan ali i ekstremno robustan i snažan. Štap je veoma brz a u isto vreme sam vrh je dovoljno oset..
9.950 RSD Bez PDV-a: 8.292 RSD
Štapovi s 'Anti-Crack' tehnologijom Naslednik Balzerove vrlo popularne MX-3 Bulldog serije su sada, na zahtev ribolovaca, dostupni sa plutanom drškom. Snažni puni vrhovi (100% obavijeni "Power-tip"..
4.660 RSD Bez PDV-a: 3.883 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Štapovi s 'Anti-Crack' tehnologijom Naslednik Balzerove vrlo popularne MX-3 Bulldog serije. Na zahtjev ribolovaca, od sada su dostupni sa plutanom drškom. Snažni puni vrhovi (100% obavijeni "Power-..
4.450 RSD Bez PDV-a: 3.708 RSD
Štapovi modernog dizajna namenjeni za morski ribolov, napravljeni od kvalitetnog IM-7 karbona opremljeni sa vrhunskim komponentama. Svaki štap ove serije je individualno dizajniran da zadovolji speci..
5.970 RSD Bez PDV-a: 4.975 RSD
Snažan dvodelni štap napravljen od fiberglasa koji se zbog odlične otpornosti na koroziju može koristiti i za ribolov na moru. Namenjen je za ribolov krupne ribe dubinskim tehnikama iz čamca ili sa ob..
2.660 RSD Bez PDV-a: 2.217 RSD
Na osnovu  9 ocena.
Snažan dvodelni štap napravljen od fiberglasa. Namenjen je za ribolov krupnih grabljivica dubinskim i varaličarskim tehnikama. • Snažan blank napravljen od fiberglasa • Moderna akcija • EVA drška ..
2.730 RSD Bez PDV-a: 2.275 RSD
Na osnovu  7 ocena.
DAM Madcat Balck Deluxe New 2021 Nema na lageru
Snažan dvodelni štap specijalno dizajniran za ribolov soma na plovak ili podvovi plovak, ali se takođe izuzetno pokazao za ribolov na pelet ili cvet. Opremljen je sa kvalitetnim i pouzdanim držačem ma..
8.560 RSD Bez PDV-a: 7.133 RSD