Obriši sve filtere

Pilk/Catfish štapovi

Pilk/Catfish štapovi

Štapovi za soma su segment opreme za sportski ribolov na koje ribolovci najčešće troše puno novca, nepotrebno. Potroše više novca na štapove za soma koji im neodgovaraju od bilo koje druge opreme za ribolov. Nešto od toga je zbog loše informisanosti, a nešto zbog nedostataka proizvođača. Preporučujemo vam da pre kupovine pročitate tekst "Štapovi za soma - vodič za kupovinu".

Prikaži:
Sortiraj po:
Dvodelni štap za ribolov napravljen od visokomodularnog IM12 karbona. Nepolirani blank štapa je veoma lagan ali i ekstremno robustan i snažan. Štap je veoma brz a u isto vreme sam vrh je dovoljno oset..
9.950 RSD Bez PDV-a: 8.292 RSD
DAM Aqua-X Allround Nema na lageru
Snažan dvodelni štap napravljen od fiberglasa koji se zbog odlične otpornosti na koroziju može koristiti i za ribolov na moru. Namenjen je za ribolov krupne ribe dubinskim tehnikama iz čamca ili sa ob..
2.660 RSD Bez PDV-a: 2.217 RSD
Na osnovu  9 ocena.
Snažan dvodelni štap napravljen od fiberglasa. Namenjen je za ribolov krupnih grabljivica dubinskim i varaličarskim tehnikama. • Snažan blank napravljen od fiberglasa • Moderna akcija • EVA drška ..
2.730 RSD Bez PDV-a: 2.275 RSD
Na osnovu  4 ocena.
DAM Madcat Balck Deluxe New 2021 Nema na lageru
Snažan dvodelni štap specijalno dizajniran za ribolov soma na plovak ili podvovi plovak, ali se takođe izuzetno pokazao za ribolov na pelet ili cvet. Opremljen je sa kvalitetnim i pouzdanim držačem ma..
8.560 RSD Bez PDV-a: 7.133 RSD
Univerzalan karbonski štap idealan za ribolov soma kako sa obale tako i iz čamca. Opremljen je sa kvalitetnim držačem mašinice veličine 20 i drškom od kvalitetnog EVA materijala kako bi se maksimalno ..
5.999 RSD Bez PDV-a: 4.999 RSD
DAM Madcat Black Allround New 2021 Nema na lageru
Redizajniran model štapa za 2021 godinu koji je stekao veliku popularnost među našim ribolovcima. U koliko često menjate terene i tehnike ribolova soma za vas je pravi izbor Madcat Allround jer će vam..
6.470 RSD Bez PDV-a: 5.392 RSD
Snažan dvodelni štap namenjen prvenstveno za ribolov soma iz čamca dubinskim tehnikama. Blank štapa je napravljen osd snažnog i izdržljivog 24 TC karbona i opremljen je sa dvodelnom EVA drškom tvrdoće..
7.140 RSD Bez PDV-a: 5.950 RSD
DAM Madcat Black Close Combat New 2021 Nema na lageru
Najnoviji član Madcat porodice i naslednik legendarnog modela Black Close Combat 180. Čitav štap je sada lakši i opremljen je sa ergonomski oblikovanim SeaGuide® XSS držačem mašinice, a drška od crnog..
6.020 RSD Bez PDV-a: 5.017 RSD