Obriši sve filtere

Varalice za ribolov

Varalice za ribolov
Prikaži:
Sortiraj po:
Blue Fox Original Vibrax 1cm Nema na lageru
Izuzetno lovna leptir-spinner varalica, idealna za ribolov u srednjim slojevima vode 0.6 - 1.2m. Snažna žica od nerđajućeg čelika je korištena za osovinu na kojoj se nalazi dvodelno telo. Prvi de..
415 RSD Bez PDV-a: 346 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Blue Fox Original Vibrax 2cm Nema na lageru
Jedan od modela koji je najzaslužniji za slavu koju danas uživaju Blue Fox leptiri, idealna je za ribolov u srednjim slojevima vode 0.6 - 1.2m. Snažna žica od nerđajućeg čelika je korištena za osovinu..
389 RSD Bez PDV-a: 324 RSD
Blue Fox Original Vibrax 3cm Nema na lageru
Jedan od modela koji je najzaslužniji za slavu koju danas uživaju Blue Fox leptiri. Ova veličina je idealna za ribolov pastrmke, klenai sitnije štuke. Idealna je za ribolov u srednjim slojevima vode 0..
466 RSD Bez PDV-a: 388 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Blue Fox Original Vibrax 4cm Nema na lageru
Vrhunska leptir (spinner) varalica na koju se najčešće love štuka i pastrmka, mada ni ulovi drugih grabljivica nisu retkost. Vratilo leptira napravljeno od nerđajućeg čelika je dovoljno snažno de se n..
502 RSD Bez PDV-a: 418 RSD
Blue Fox Original Vibrax 5cm Nema na lageru
Velika leptir (spinner) varalica na koju se najčešće love štuka i pastrmka, mada ni ulovi drugih grabljivica nisu retkost. Vratilo leptira napravljeno od nerđajućeg čelika je dovoljno snažno de se neć..
568 RSD Bez PDV-a: 473 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Velika leptir (spinner) varalica namenjena prvenstveno za ribolov krupne štuke i mladice, mada ni ulovi drugih grabljivica nisu retkost. Vratilo leptira napravljeno od nerđajućeg čelika je dovoljno sn..
757 RSD Bez PDV-a: 630 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Vrhunska leptir (spinner) varalica idealnih za ribolov pastrmke i klena, sa telom iz dva dela koje emituje niskofrekventni zvuk pri privlačenju koji dodatno provocira grabljivice na napad. Namenjena j..
411 RSD Bez PDV-a: 343 RSD
Vrhunska leptir (spinner) varalica sa telom iz dva dela koje emituje niskofrekventni zvuk pri privlačenju koji dodatno provocira grabljivice na napad. Namenjena je za ribolov u srednjem sloju vode 0.6..
493 RSD Bez PDV-a: 411 RSD
Blue Fox Vibrax Fluorescent 1cm Nema na lageru
Mala leptir-spinner varalica, idealna za ribolov pastrmke i klena u srednjim slojevima vode 0.6 - 1.2m. Snažna žica od nerđajućeg čelika je korištena za osovinu na kojoj se nalazi dvodelno telo. Prvi ..
415 RSD Bez PDV-a: 346 RSD
Blue Fox Vibrax Fluorescent 2cm Nema na lageru
Izuzetno lovna leptir-spinner varalica, idealna za ribolov pastrmke i klena u srednjim slojevima vode 0.6 - 1.2m. Snažna žica od nerđajućeg čelika je korištena za osovinu na kojoj se nalazi dvodelno t..
445 RSD Bez PDV-a: 371 RSD
Na osnovu  2 ocena.