Obriši sve filtere

Varalice za ribolov

Varalice za ribolov
Prikaži:
Sortiraj po:
Blue Fox Original Vibrax 1cm Nema na lageru
Izuzetno lovna leptir-spinner varalica, idealna za ribolov u srednjim slojevima vode 0.6 - 1.2m. Snažna žica od nerđajućeg čelika je korištena za osovinu na kojoj se nalazi dvodelno telo. Prvi de..
415 RSD Bez PDV-a: 346 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Blue Fox Original Vibrax 2cm Nema na lageru
Jedan od modela koji je najzaslužniji za slavu koju danas uživaju Blue Fox leptiri, idealna je za ribolov u srednjim slojevima vode 0.6 - 1.2m. Snažna žica od nerđajućeg čelika je korištena za osovinu..
389 RSD Bez PDV-a: 324 RSD
Jedan od modela koji je najzaslužniji za slavu koju danas uživaju Blue Fox leptiri. Ova veličina je idealna za ribolov pastrmke, klenai sitnije štuke. Idealna je za ribolov u srednjim slojevima vode 0..
466 RSD Bez PDV-a: 388 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Blue Fox Original Vibrax 4cm Nema na lageru
Vrhunska leptir (spinner) varalica na koju se najčešće love štuka i pastrmka, mada ni ulovi drugih grabljivica nisu retkost. Vratilo leptira napravljeno od nerđajućeg čelika je dovoljno snažno de se n..
502 RSD Bez PDV-a: 418 RSD
Blue Fox Original Vibrax 5cm Nema na lageru
Velika leptir (spinner) varalica na koju se najčešće love štuka i pastrmka, mada ni ulovi drugih grabljivica nisu retkost. Vratilo leptira napravljeno od nerđajućeg čelika je dovoljno snažno de se neć..
568 RSD Bez PDV-a: 473 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Velika leptir (spinner) varalica namenjena prvenstveno za ribolov krupne štuke i mladice, mada ni ulovi drugih grabljivica nisu retkost. Vratilo leptira napravljeno od nerđajućeg čelika je dovoljno sn..
757 RSD Bez PDV-a: 630 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Vrhunska leptir (spinner) varalica idealnih za ribolov pastrmke i klena, sa telom iz dva dela koje emituje niskofrekventni zvuk pri privlačenju koji dodatno provocira grabljivice na napad. Namenjena j..
411 RSD Bez PDV-a: 343 RSD
Vrhunska leptir (spinner) varalica sa telom iz dva dela koje emituje niskofrekventni zvuk pri privlačenju koji dodatno provocira grabljivice na napad. Namenjena je za ribolov u srednjem sloju vode 0.6..
493 RSD Bez PDV-a: 411 RSD