Šaranska dodatna oprema

Šaranska dodatna oprema

Ribolovačke sitnice danas predstavljaju neizostavni deo ribolovačke opreme svakog ribolovca, a pogotovu ribolovca šarandžije. Ribolovne tehnike se gotovo i ne mogu zamisliti bez gomile sitnog pribora koji nam u mnogome olakšava ribolov i omogućava realizaciju konkretnih problema na vodi. Bezbroj ovog sitnog pribora ne predstavlja hir i igračke za velike dečake već potrebu koju pred nas stavlja moderni sportski ribolov.

Prikaži:
Sortiraj po:
- težina rakete: 52gr - dužina rakete: 18cm - 2 opcije: sa i bez otvora - lagano vraćanje bez otpora - ekstremni zabačaji - odlično izbalansirana - ..
907 RSD Bez PDV-a: 756 RSD
Predstavljamo Vam raketu, komponentu za ribolov brenda "Carp System". Namenjena je za hranjenje na velikim daljinama. Proizvodi se u tri veličine 18, 20 i 22cm, u dve boje vrha, tako da je možete pril..
469 RSD Bez PDV-a: 391 RSD
Inovativni sistem za hranjenje ribe Xplode. Nakon sistematične analize profesionalnih ribolovaca i inženjera kreiran je uređaj koji se ekstremno lako upotrebljava, poseduje odlične aerodinamičke karak..
1.326 RSD Bez PDV-a: 1.105 RSD
Dušek (sak) za otkačinjanje ribe koji se lako može sklopiti. Dimenzije (rasklopljen): 100 x 60 x 1.2 cm Dimenzijes (sklopljen): 60 x 33 x 3.6 cm ..
1.340 RSD Bez PDV-a: 1.117 RSD
DOT spod raketa je unikatno rešenje za hranjenje mesta za ribolov, prvo ovakve vrste na svetu, i poseduje mnoga unapredjenja u odnosu na sva postojeca rešenja iz ove oblasti. DOT spod predstavlja j..
1.390 RSD Bez PDV-a: 1.158 RSD
SPRO Dušek za ribu Nema na lageru
Postavljeni dušek za otkačinjanje ribe sa izdignutim stranicama što sprečava da riba lako sklizne sa dušeka. Dimenzije : 115 x 65cm ..
2.250 RSD Bez PDV-a: 1.875 RSD
Idealna kašika / lopatica za bacanje hrane na kratkim i srednjim distancama. Savršena za sitnu hranu, krupnije granule, peleta boila i druge tvrde hrane. Lopatica je čvrsta, ima kratku karbonsku dršku..
980 RSD Bez PDV-a: 817 RSD
Strategy Cradle Šaranska kolevka / dušek veoma praktičan za skidanje udice, u kome riba leži kao u krevetu. Ram je snažan i sklopiv radi lakšeg transporta. Poklopac se može fiksirati kako bi se izb..
9.420 RSD Bez PDV-a: 7.850 RSD