Šaranski sistemi i montaže

Šaranski sistemi i montaže

U ovoj grupi proizvoda nudimo Vam gotove sisteme spremne za upotrebu kao i komponente za slaganje vaših ličnih, radi realizacije konkretnih situacija na vodi. Sastavni su deo ribolovačke opreme svakog ribolovca.

Šaranski sistemi imaju primenu ne samo u šaranskom ribolovu već i u sportskom ribolovu ma kojih ribljih vrsta. Sve komponente su kompatibilne, izradjene od kvalitetnih materijala u prirodnoj, maslinasto zelenoj boji bez mirisa.

Prikaži:
Sortiraj po:
Carp System Buffer Beads (pakovanje 10 kom) Nema na lageru
Boja: maslinasta Pakovanje: 10kom ..
89 RSD Bez PDV-a: 74 RSD
Boja: maslinasta Pakovanje: 2kom ..
72 RSD Bez PDV-a: 60 RSD
Sistem kod kojeg u toku leta kroz vazduh, predvez rotira oko osnovnog najlona, po čemu je i dobio ime - Helikopter. Odličan je za ribolov na muljevitim terenima, kao i za daleke zabačaje, gde pouzdano..
160 RSD Bez PDV-a: 133 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Boja: maslinasta Pakovanje: 10kom ..
89 RSD Bez PDV-a: 74 RSD
Standardna veličina ..
286 RSD Bez PDV-a: 238 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Plivajuća pena u tabli, veoma korisna za izradu sopstvenih oblika podizača sa mogućnošću dipovanja. Dostupna u dve boje: žuta i oranž. ..
144 RSD Bez PDV-a: 120 RSD
Carp System Plivajući penasti čepići (20kom) Nema na lageru
Plivajući penasti štapići dia 8mm, sort boja sa dominantnom žutom, namenjeni sve popularnijoj zig-rig tehnici ili kao obični podizači vačeg mamca. ..
158 RSD Bez PDV-a: 132 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Bužiri sačinjeni od silikona u tri dijametra 0,75mm; 1,00mm; 1,25mm. Služe za obezbedjivanje nemrsivosti predveza kada se montiraju preko virble i predveza, ili udice. Mogu se koristiti i kao bužiri z..
101 RSD Bez PDV-a: 84 RSD
Na osnovu  1 ocena.