Šaranski sistemi i montaže

Šaranski sistemi i montaže

U ovoj grupi proizvoda nudimo Vam gotove sisteme spremne za upotrebu kao i komponente za slaganje vaših ličnih, radi realizacije konkretnih situacija na vodi. Sastavni su deo ribolovačke opreme svakog ribolovca.

Šaranski sistemi imaju primenu ne samo u šaranskom ribolovu već i u sportskom ribolovu ma kojih ribljih vrsta. Sve komponente su kompatibilne, izradjene od kvalitetnih materijala u prirodnoj, maslinasto zelenoj boji bez mirisa.

Prikaži:
Sortiraj po:
Boja: maslinasta Pakovanje: 10kom ..
69 RSD Bez PDV-a: 58 RSD
Boja: maslinasta Pakovanje: 2kom ..
112 RSD Bez PDV-a: 94 RSD
Sistem kod kojeg u toku leta kroz vazduh, predvez rotira oko osnovnog najlona, po čemu je i dobio ime - Helikopter. Odličan je za ribolov na muljevitim terenima, kao i za daleke zabačaje, gde pouzd..
367 RSD Bez PDV-a: 306 RSD
Boja: maslinasta Pakovanje: 10kom ..
69 RSD Bez PDV-a: 58 RSD
Standardna veličina ..
229 RSD Bez PDV-a: 191 RSD
Plivajuća pena u tabli, veoma korisna za izradu sopstvenih oblika podizača sa mogućnošću dipovanja. Dostupna u dve boje: žuta i oranž. ..
104 RSD Bez PDV-a: 86 RSD
Plivajući penasti štapići dia 8mm, sort boja sa dominantnom žutom, namenjeni sve popularnijoj zig-rig tehnici ili kao obični podizači vačeg mamca. ..
131 RSD Bez PDV-a: 109 RSD
Rig Tube je savitljivo, meko, tonuće crevo - bužir, korisno za pravljenje različitih ribolovačkih sistema i montaža. Čini gradju sistema i štiti najlon od oštećenja, a ribu od povreda..
69 RSD Bez PDV-a: 58 RSD