Kašike

Kašike
Prikaži:
Sortiraj po:
DAM Effzett Area-Pro Trout Spoon No.2 Nema na lageru
Serija varalica namenjenih za ribolov pastrmke i klena. Specijalno dizajniran oblik krilca omogućava ribolov u brzim i plitkim vodama. Krasi ih odličan odnos cene i kvaliteta. Dužina (c..
235 RSD Bez PDV-a: 196 RSD
DAM Effzett Area-Pro Trout Spoon No.3 Nema na lageru
Serija kašika izduženog tela namenjenih za ribolov pastrmke i klena. Specijalno dizajniran oblik krilca omogućava ribolov u brzim i plitkim vodama. Krasi ih odličan odnos cene i kvaliteta. ..
235 RSD Bez PDV-a: 196 RSD
DAM Effzett Area-Pro Trout Spoon No.4 Nema na lageru
Serija kašika sa telom u obliku vrbovog lista namenjenih za ribolov pastrmke i klena. Specijalno dizajniran oblik krilca omogućava ribolov u brzim i plitkim vodama. Krasi ih odličan odnos cene i kvali..
235 RSD Bez PDV-a: 196 RSD
DAM Effzett Scales Spoon Silver-Gold Nema na lageru
Klasična kašika sa realističnom reljefnom šarom u obliku krljušti u kombinaciji srebro - zlato. Idealna je za ribolov svih vrsta grabljivica. Length(cm) Weight(gr) 4.5 ..
356 RSD Bez PDV-a: 296 RSD
Klasična kašika sa realističnom reljefnom šarom u obliku krljušti u kombinaciji srebro-srebro. Idealna je za ribolov svih vrsta grabljivica. Dužina (cm) Težina (gr) 4.5 ..
260 RSD Bez PDV-a: 217 RSD
Na osnovu  3 ocena.
DAM Effzett Slim Standard Spoon black orange Nema na lageru
Kašika izduženog tela idealna za ribolov na rekama sa brzim tokom vode. Zahvaljujući svom aerodinamičnom obliku moguće je ostvariti daleke i precizne zabačaje. Dimenzije: 5cm - 8gr 6.5cm - 16gr ..
490 RSD Bez PDV-a: 408 RSD
DAM Effzett Slim Standard Spoon fire tiger UV Nema na lageru
Kašika izduženog oblika u fire tiger dekoru, koja predstavlja idealan izbor kada lovite na rekama sa jakim protokom. Aerodinamično telo je idealno za daleke i precizne zabačaje. Dimanzije : . 5cm - ..
360 RSD Bez PDV-a: 300 RSD
DAM Effzett Slim Standard Spoon fluo green / black Nema na lageru
Kašika izduženog oblika koju krasi blaga vibracija, što je čini idealnim izborom za ribolov na brzotekućim vodama. Aerodinamični oblik omogućava daleke i precizne zabačaje. Dimenzije: 5cm - 8gr 6..
390 RSD Bez PDV-a: 325 RSD