Obriši sve filtere

Štapovi za pecanje

Štapovi za pecanje

Odaberite kategoriju:

Prikaži:
Sortiraj po:
Snažan feeder štap idealan za ribolov krupne i borbene ribe na rekama sa jakim tokom. Štapovi iz ove serije ulivaju sigurnost pir zabacivanju teških hranilica, obezbeđuju preciznost zabačaja i omoguća..
14.290 RSD Bez PDV-a: 11.908 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Idealan šaranski štap od IMT-7 Power Carbona namenjen za lov hranilicama iz čamca ili sa obale ukoliko kanali i jezera nisu previše široki, gde je maksimalna udaljenost bacanja oko 40-50m. Na tržištu ..
6.550 RSD Bez PDV-a: 5.458 RSD
Serija Heavy fider štapova brenda SPRO/Cresta napravljena da bude naslednik legendarnog modela SPRO Dome Gabor Team feeder Special H. Godine iskustva i takmičenja na raznim rekama i u raznim situacija..
6.600 RSD Bez PDV-a: 5.500 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Serija Medium Heavy fider (feeder) štapova brenda SPRO/Cresta napravljena da bude naslednik legendarnog modela SPRO Dome Gabor Team feeder Special MH. Godine iskustva i takmičenja na raznim rekama i u..
6.590 RSD Bez PDV-a: 5.492 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Serija Extra Heavy fider (feeder) štapova brenda SPRO/Cresta napravljena da bude naslednik legendarnog modela SPRO Dome Gabor Team feeder Special XH. Godine iskustva i takmičenja na raznim rekama..
7.170 RSD Bez PDV-a: 5.975 RSD
Na osnovu  4 ocena.
Snažan dvodelni štap napravljen od fiberglasa koji se zbog odlične otpornosti na koroziju može koristiti i za ribolov na moru. Namenjen je za ribolov krupne ribe dubinskim tehnikama iz čamca ili sa ob..
3.230 RSD Bez PDV-a: 2.692 RSD
Na osnovu  10 ocena.
Snažan dvodelni štap napravljen od fiberglasa. Namenjen je za ribolov krupnih grabljivica dubinskim i varaličarskim tehnikama. • Snažan blank napravljen od fiberglasa • Moderna akcija • EVA drška ..
3.490 RSD Bez PDV-a: 2.908 RSD
Na osnovu  8 ocena.
DAM Aqua-X Tele Surf Nema na lageru
Teleskopski štap napravljen od fiberglasa dizajniran za ribolov sa obale kada su potrebni daleki zabačaji. Zahvaljujući maloj transportnoj dužini lako se može transportovati. • Snažan i otporan blank..
3.180 RSD Bez PDV-a: 2.650 RSD
Na osnovu  3 ocena.