Obriši sve filtere

Klešta / Peani / Makaze

Klešta / Peani / Makaze
Prikaži:
Sortiraj po:
Mala klešta koja omogućavaju lako postavljanji i skidanje olova. Drške klešta su obložene mekim materijalom kako bi se obezbedio maksimalan komfor. ..
1.010 RSD Bez PDV-a: 842 RSD
Klešta za klemice vrhunskog kvaliteta koja predstavljaju obavezan deo pribora za sve koji sami prave sajlice. Anatomski oblikovane drške omogućavaju dugotrajan rad sa njima bez opterećenja za šake. ..
896 RSD Bez PDV-a: 747 RSD
Dugačka klešta sa zakrivljenim kljunom uz pomoć kojih će te biti u mogućnosti da izvadite udicu ili varalicu iz usta štuke. Kao i sva ostala Effzett klešta i ova imaju ergonomske drške. Dužina od 28cm..
1.279 RSD Bez PDV-a: 1.066 RSD
Specijalno dizajnirana klešta da omoguće sečenje hard mono, fluorocarbona pa čak i čelične sajle. Dužina klešta je 15cm. ..
580 RSD Bez PDV-a: 483 RSD
Kompaktna i zgodna klešta koja sa lakoćom seku upredenu strunu. Da bi klešta ostala oštra koristite ih samo za sečenje strune. ..
1.060 RSD Bez PDV-a: 883 RSD
Bućka za soma sa velikom ravnom glavom koja proizvodi veoma jak zvuk. Snažna vibracija koju proizvodi ova bućka je u mogućnosti da dopre i isprovocira soma čak i u najdubljim delovima reke. Napravljen..
3.700 RSD Bez PDV-a: 3.083 RSD
Bućka za soma klasičnog izgleda napravljena iz jednog dela drveta, beza delova koji su lepljeni i koji mogu otpasti usled duge upotrebe. Glava ove bućke je ispupčena što u značajnoj meri smanjuje prsk..
3.320 RSD Bez PDV-a: 2.767 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Bućka za soma vrhunskog kvaliteta koja proizvodi oštar i snažan zvuk koji porovocira soma na napad. Anatomski oblikovana ručka i činjenica da je jednostavna za rukovanje čine je idealnim za svakog rib..
2.300 RSD Bez PDV-a: 1.917 RSD