Obriši sve filtere

Udice za ribolov

Udice za ribolov

Najkompletnija ponuda udica za pecanje sa velikim izborom modela i veličina. U našoj prodavnici ćete naći kvalitetne udice za sve vrte ribolov. Radi lakšeg pregleda moguće je filtriranje po brendu, veličini, ceni i vrsti udice.

Prikaži:
Sortiraj po:
Vezane udice prvenstveno namenjene za ribolov method feeder tehnikom. Predvez je dovoljno kratak da mamac ostane blizu hranilice a dlaka je dovoljno dugačka da obezbedi sigurno kačenje ribe. U pako..
320 RSD Bez PDV-a: 267 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Vezana udica sa kočićem, namenjena za feeder ribolov, koja omogućava izuzetno brzu i laku izmenu mamca što je naročito bitno kod takmičarskog ribolova. U pakovanju dolazi 8 udica. Ve..
370 RSD Bez PDV-a: 308 RSD
Kvalitetna 3 x strong trokraka udica napravljena od nerđajućeg čelika sa specijalnom tamno sivom navlakom.  • Žica od Koreanskog nerđajućeg čelika • 3 X strong Y - oblik • Specialna tamno si..
550 RSD Bez PDV-a: 458 RSD
Dvokraka udica namenjena za ribolov soma na kedera. Manja udica služi za kačenje kedera dok veća udica ostaje u potpunosti otkrivena, čime se u značajnoj meri povećavaju šanse za sigurno kačenje ribe...
780 RSD Bez PDV-a: 650 RSD
Snažna udica namenjena za ribolov soma napravljena o Japanskog karbona. Površina udice je gumirana kako bi se eliminisao statički elektricitet koji odbija somove. U pakovanju dolazi 5 udica. ..
810 RSD Bez PDV-a: 675 RSD
Vezane udice crvene boje namenjene prvenstveno za ribolov deverike. U pakovanju dolazi 10 komada udica. Kod Veličina udice Debljina predveza (mm) Nosivost predveza (kg) ..
280 RSD Bez PDV-a: 233 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Lagana, vezana udica crvene boje, prvenstveno namenjena za ribolov bodorke ali se može koristiti ia za ostalu belu ribu.  U pakovanju dolazi 10 udica. Veličina Prečnik (mm) ..
290 RSD Bez PDV-a: 242 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Vezana šaranska udica sa pločicom i predvezom dužine 100cm. A1 je naziv materijala specijalno dizajniranog za proizvodnju udica. Ovaj materijal sadrži komponente kao što su Tungsten i Vanadijum, što j..
390 RSD Bez PDV-a: 325 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Univerzalna udica braon boje sa pločicom. Snažna žica omogućava izvlačenje snažnih riba bez rizika od ispravljanja udice. U pakovanju dolazi 25 komada. ..
410 RSD Bez PDV-a: 342 RSD
Snažna udica sa alkicom crne boje. Glava udice je zakrivljena i široka kako bi se obezbedilo sigurno kačenje ribe i maksimalna snaga. ..
460 RSD Bez PDV-a: 383 RSD