Obriši sve filtere

Udice za ribolov

Udice za ribolov
Prikaži:
Sortiraj po:
Vezane udice prvenstveno namenjene za ribolov method feeder tehnikom. Predvez je dovoljno kratak da mamac ostane blizu hranilice a dlaka je dovoljno dugačka da obezbedi sigurno kačenje ribe. U pako..
320 RSD Bez PDV-a: 267 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Vezana udica sa kočićem, namenjena za feeder ribolov, koja omogućava izuzetno brzu i laku izmenu mamca što je naročito bitno kod takmičarskog ribolova. U pakovanju dolazi 8 udica. Ve..
370 RSD Bez PDV-a: 308 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Kvalitetna 3 x strong trokraka udica napravljena od nerđajućeg čelika sa specijalnom tamno sivom navlakom.  • Žica od Koreanskog nerđajućeg čelika • 3 X strong Y - oblik • Specialna tamno si..
550 RSD Bez PDV-a: 458 RSD
Dvokraka udica namenjena za ribolov soma na kedera. Manja udica služi za kačenje kedera dok veća udica ostaje u potpunosti otkrivena, čime se u značajnoj meri povećavaju šanse za sigurno kačenje ribe...
820 RSD Bez PDV-a: 683 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažna udica namenjena za ribolov soma napravljena o Japanskog karbona. Površina udice je gumirana kako bi se eliminisao statički elektricitet koji odbija somove. U pakovanju dolazi 5 udica. ..
850 RSD Bez PDV-a: 708 RSD
DAM Sumo spezi bream crvena Nema na lageru
Vezane udice crvene boje namenjene prvenstveno za ribolov deverike. U pakovanju dolazi 10 komada udica. Kod Veličina udice Debljina predveza (mm) Nosivost predveza (kg) ..
280 RSD Bez PDV-a: 233 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Lagana, vezana udica crvene boje, prvenstveno namenjena za ribolov bodorke ali se može koristiti ia za ostalu belu ribu.  U pakovanju dolazi 10 udica. Veličina Prečnik (mm) ..
310 RSD Bez PDV-a: 258 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Vezana šaranska udica sa pločicom i predvezom dužine 100cm. A1 je naziv materijala specijalno dizajniranog za proizvodnju udica. Ovaj materijal sadrži komponente kao što su Tungsten i Vanadijum, što j..
390 RSD Bez PDV-a: 325 RSD
Na osnovu  2 ocena.