Obriši sve filtere

Udice za ribolov

Udice za ribolov
Prikaži:
Sortiraj po:
Vezane udice prvenstveno namenjene za ribolov method feeder tehnikom. Predvez je dovoljno kratak da mamac ostane blizu hranilice a dlaka je dovoljno dugačka da obezbedi sigurno kačenje ribe. U pako..
320 RSD Bez PDV-a: 267 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Vezana udica sa kočićem, namenjena za feeder ribolov, koja omogućava izuzetno brzu i laku izmenu mamca što je naročito bitno kod takmičarskog ribolova. U pakovanju dolazi 8 udica. Ve..
370 RSD Bez PDV-a: 308 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Dvokraka udica namenjena za ribolov soma na kedera. Manja udica služi za kačenje kedera dok veća udica ostaje u potpunosti otkrivena, čime se u značajnoj meri povećavaju šanse za sigurno kačenje ribe...
820 RSD Bez PDV-a: 683 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Izuzetno oštre i lagane jig udice sa zavarenim okcetom, idealne za vertikalno jigovanje ili za ribolov na dnu. Napravljena je od Japanskog čelika vrhunskog kvaliteta i obložena je sa MADCAT® A-STATIC ..
700 RSD Bez PDV-a: 583 RSD
Snažna udica namenjena za ribolov soma napravljena o Japanskog karbona. Površina udice je gumirana kako bi se eliminisao statički elektricitet koji odbija somove. U pakovanju dolazi 5 udica. ..
850 RSD Bez PDV-a: 708 RSD
Snažna udica namenjena za ribolov soma napravljena o Japanskog karbona.  Može se korstiti i kao udica kod varalie sa kićankom. Površina udice je gumirana kako bi se eliminisao stat..
690 RSD Bez PDV-a: 575 RSD
Vezana šaranska udica sa pločicom i predvezom dužine 100cm. A1 je naziv materijala specijalno dizajniranog za proizvodnju udica. Ovaj materijal sadrži komponente kao što su Tungsten i Vanadijum, što j..
410 RSD Bez PDV-a: 342 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Gamakatsu A1 Team Feeder Pellet Carp Novo
  Udica sa prstenom (šupljom glavom) koja je odličan izbor za pravljenje sistema za ribolov na dlaku. Malo dužeg vrata i  "sharp curve" oblika. boja: crna komada u p..
380 RSD Bez PDV-a: 317 RSD