Obriši sve filtere

Futrole za štapove

Futrole za štapove

U ponudi imamo lep izbor futrola za ribolovačke štapove raznih dužina, brendova i smeštajnih kapaciteta.

Prikaži:
Sortiraj po:
Debelo tapacirana čvrsta futrola namenjena za odlaganje i transport dva montirana feeder štapa. Odeljci za štapove su dovoljno prostrani da se u njih može staviti i više od jednog štapa. Spoljni džep ..
12.260 RSD Bez PDV-a: 10.217 RSD
Luksuzna i izuzetno čvrsta, podstavljena futrola za transport i odlaganje tri sklopljena štapa. Prostrani odeljci za štapove su posebno dizajnirani da obezbede dovoljno prostora za nekoliko monti..
14.980 RSD Bez PDV-a: 12.483 RSD
Tvrda futrola idealna za transport rasklopljenih feeder i match štapova. Opremljena je sa tri odeljka koja imaju debelu postavu kako ne bi došlo do oštećenja štapova. Zbog veličine odeljaka u svaki se..
15.660 RSD Bez PDV-a: 13.050 RSD
Cresta Blackthorne Feeder futrola 2 štapa Nema na lageru
Postavljena furola za dva namotirana štapa. Odeljci za štapove su napravljeni bez dosadnih traka za fiksiranje, umesto kojih dolaze neoprenske trake sa čičkom pa je moguće staviti i više štapova ..
11.589 RSD Bez PDV-a: 9.658 RSD
Cresta Blackthorne Protector Holdall 175 dva odeljka Nema na lageru
Tvrda futrola idealna za transport rasklopljenih feeder i match štapova. Opremljena je sa dva odeljka koja imaju debelu postavu kako ne bi došlo do oštećenja štapova. Zbog veličine odeljaka u svaki se..
10.650 RSD Bez PDV-a: 8.875 RSD
Futrola za feeder štapove sa četiri prostrana odeljka u kojie se mogu zapakovati namontirani štapovi sa mašinicama. Opremljena je sa dva spoljna džepa sa poklopcem i sigurnosnom kopčom sa obe strane f..
9.890 RSD Bez PDV-a: 8.242 RSD
Cresta Solith Feeder Protector 165 dve pregrade Nema na lageru
Tvrda futrola idealna za transportovanje rasklopljenih feeder i match štapova. Patos je napravljen od tvrde plastike da bi se obezbedila maksimalna zaštita za štapove. Odeljci su razdvojeni sa postavl..
8.700 RSD Bez PDV-a: 7.250 RSD
Cresta Solith Feeder Protector 165 jedna pregrada Nema na lageru
Tvrda futrola sa patosom napravljenim od tvrde plastike. Odeljak je podeljen sa postavljenom pregradom pa se mogu transportovati dva štapa istovremeno. Tapacirani rameni nosač i ručka su dodati da bi ..
6.440 RSD Bez PDV-a: 5.367 RSD