Obriši sve filtere

Futrole za štapove

Futrole za štapove

U ponudi imamo lep izbor futrola za ribolovačke štapove raznih dužina, brendova i smeštajnih kapaciteta.

Prikaži:
Sortiraj po:
Cresta Blackthorn Feeder futrola za 2 štapa Nema na lageru
Debelo tapacirana čvrsta futrola namenjena za odlaganje i transport dva montirana feeder štapa. Odeljci za štapove su dovoljno prostrani da se u njih može staviti i više od jednog štapa. Spoljni džep ..
12.870 RSD Bez PDV-a: 10.725 RSD
Cresta Blackthorn Feeder futrola za tri štapa Nema na lageru
Luksuzna i izuzetno čvrsta, podstavljena futrola za transport i odlaganje tri sklopljena štapa. Prostrani odeljci za štapove su posebno dizajnirani da obezbede dovoljno prostora za nekoliko monti..
15.730 RSD Bez PDV-a: 13.108 RSD
DAM 3 Rod futrola -20%
Zelena 400D tkanina daje ovim torbama za štapove bezvremenski i moderan dizajn, koji je privlačan skoro svakom ribolovcu. Ogroman pojedinačni glavni odeljak nudi dovoljno prostora za 3 štapa. Priložen..
2.800 RSD 2.240 RSD Bez PDV-a: 1.867 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Postavljena i vodootporna futrola za tri šaranska štapa napravljena od kombinacije maslinasto zelenog PVC i kamuflažnog 600D poliestera. Na donjem delu sa obe strane se nalaze plitki odeljci u koje mo..
8.300 RSD Bez PDV-a: 6.917 RSD
Na osnovu  2 ocena.
DAM Detek futrola za jedan štap Nema na lageru
Futrola za jedan štap napravljena od izdržljivog i vodootpornog EVA materijala idealna za transport feeder štapova. Futrola se može urolati kada se ne koristi i spakovati u ranac ili torbu. Opremljena..
3.300 RSD Bez PDV-a: 2.750 RSD
Na osnovu  3 ocena.
Futrola predviđena za transport jednog montianog štapa. Kombinacija debele postave i izdržljivog spoljnog materijala, koji se lako čisti, nudi visok nivo zaštite za vaš štap. Opremljena je sa kvalitet..
2.710 RSD Bez PDV-a: 2.258 RSD
Na osnovu  1 ocena.
DAM Elastični čičak sa zaštitom za vrh štapa 2.4-3.0m Nema na lageru
Jednostavna i praktična elastična traka sa zaštitom za vrh i dršku štapa. Laka i brza motaža i mogućnost da se fiksiraju dva ili više štapova su osnovne prednosti ove trake. Može se koristi za štapove..
800 RSD Bez PDV-a: 667 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Funkcionalna torba za štapove sa tri pregrade napravljena od kvalitetnog materijala. Opremljena je sa kaiševima pomoću koji se može nositi kao ranac kako bi vam ruke bile slobodne za ostatak opreme. S..
5.340 RSD Bez PDV-a: 4.450 RSD
Na osnovu  3 ocena.