Obriši sve filtere

Bolonjez štapovi

Bolonjez štapovi

Bolonjez štapovi - vrsta štapova koja je dobila ime po mestu gde se su se prvi put počeli proizoditi, Bolonja (Italija). Bolonjez štapove karakteriše isti broj fiksiranih karika kao broj segmenata (sekcija), i broj sekcija jednak dužini u metrima. Primer: bolonjez štap dužine 5m ima 5 sekcija (segmenata) i 5 fiksiranih karika (vođica). Karike su smeštene po jedna fiksirana na svakom kraju segmenta, ali na predzadnjem i zadnjem (vršnom) segmentu postavljaju se klizne karike kojih na predzadnjem segmentu obično ima jedan komad, dok na vršnom (zadnjem segmentu) obično 2 komada. Kod skupljih modela klizne karike se nalaze na karbonskoj čauri, dok kod jeftinih modela one budu na plastičnom prstenu. Bolonjez štap se koristi za ribolov jednim štapom na plovak (najčešće max 12gr), lagani su, tankog blanka što omogućava celodnevno držanje u ruci.

Prikaži:
Sortiraj po:
Blue star Artesano Bolo Nema na lageru
Snažan bolonjez štap sa oštrom vršnom akcijom, namenjen za ribolov krupne ribe na velikim rekama i jezerima. Napravljen je od Japanskog HM karbona i opremljen je sa SIC provodnicima i kvalitetnim drža..
3.980 RSD Bez PDV-a: 3.317 RSD
Blue Star Verum Bolo Nema na lageru
Odlično izbalansiran bolonjez štap napravljen od Japanskog HR karbona, kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Opremljen je sa SIC provodnicima i kvalitetnim držačem mašinice. Blank štapa je dovoljn..
2.940 RSD Bez PDV-a: 2.450 RSD
Snažan bolonjez kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Predstavlja idealan izbor za rekreativce i početnike. Kod Dužina Tr.dužina Sekcija Težina bacanja Težina ..
1.720 RSD Bez PDV-a: 1.433 RSD
Na osnovu  7 ocena.
Maver Arthemis bolonjez Nema na lageru
​Model Arthemis je novitet za 2016 godinu i naslednik je čuvenog Potent štapa, njegova unapređena verzija. U odnosu na Potent, Arthemis ima znatno manji prečnik blanka i manju težinu. Pri tome je zadr..
23.000 RSD Bez PDV-a: 19.167 RSD
Snažan univerzalni bolonjez idelan za ribolov jezerima, za čiju je izradu korišćen MAVER CARBON 50. Kako bi se postigla velika snaga a da se pri tom ne izgubi na osetljivosti vrha korišćena je tehnolo..
5.580 RSD Bez PDV-a: 4.650 RSD
Univerzalan bolonjez proizveden u Italiji u fabrici "Reglass" kog krase velika snaga i odličan balans. Namenjen je za ribolov krupne ribe narocito kada se lovi sa strmih i kamenitih obala. Predviđen j..
23.870 RSD Bez PDV-a: 19.892 RSD
Maver Super Penna MX Nema na lageru
Univerzalan bolonjez štap napravljen u Italijanskoj fabrici "Reglass", prvenstveno razvijen za potrebe ribolova pastrmke na živi mamac ali se podjednako dobro može koristiti i za ribolov drugih vrsta ..
21.050 RSD Bez PDV-a: 17.542 RSD
Maver Superlithium Super Leggera MX Nema na lageru
Ovaj model prestavlja krunski dragulj iz Maverove serije noviteta za 2018. godinu. Blank štapa je napravljen po Carbon Nanotube System tehnologiji. Osnovne karakteristike ovog modela su pouzdanost, ma..
27.600 RSD Bez PDV-a: 23.000 RSD