Meke varalice

Meke varalice
Prikaži:
Sortiraj po:
Jednostavan ali izuzetno efikasan šed koji je za kratko vreme stekao odličnu reputaciju među ribolovcima širom evrope. Zahvaljujući svojoj univerzalnosti sa ovim šedom se može uspešno loviti na više v..
845 RSD Bez PDV-a: 704 RSD
Jednostavan ali izuzetno efikasan šed idealan za ribolov štuke i smuđa. Zahvaljujući svojoj univerzalnosti sa ovim šedom se može uspešno loviti na više varaličarskih tehnika. Montažom na jig glave, ve..
810 RSD Bez PDV-a: 675 RSD
Na osnovu  1 ocena.
DAM Effzett Longhorn 11cm Nema na lageru
Silikonski šed tankog tela i agresivne akcije idealan za ribolov smuđa. Zahvaljujući specijalno dizajniranom telu može da se koristi i uz uptrebu laganih jig glava bez narušavanja vibracije. U pakova..
1.235 RSD Bez PDV-a: 1.029 RSD
Na osnovu  1 ocena.
DAM Effzett Longhorn 13cm Nema na lageru
Silikonski šed tankog tela idealan za ribolov smuđa. Zahvaljujući specijalno dizajniranom telu može da se koristi i uz uptrebu laganih jig glava bez narušavanja vibracije. U pakovanju dolazi 10 komad..
1.150 RSD Bez PDV-a: 958 RSD
Na osnovu  1 ocena.
DAM Effzett Longhorn 15cm Nema na lageru
Silikonski šed tankog i izduženog tela koji stvara snažnu vibraciju. Specijalan oblik tela omogućava upotrebu ekstremno lakih jig glava bez negativnog uticaja na vibraciju. Idealan je za ribolov smuđa..
1.120 RSD Bez PDV-a: 933 RSD
DAM Effzett Longhorn 9cm Nema na lageru
Šed tankog i izduženog tela idealan za lov smuđa i bandara, koji zbog specijalnog oblika omogućava ribolov sa upotrebom laganih jig glava bez narušavanja vibracije. U pakovanju dolazi 16 komada. ..
1.200 RSD Bez PDV-a: 1.000 RSD
DAM Effzett Strike Bulk Shad 11cm Nema na lageru
Velik šed robusnog tela koji proizvodi snažnu vibraciju pri povlačenju kroz vodu idealan za ribolov krupne ribe. Telo šeda je prirodnog oblika i realistično imitira siluetu ribice. Debelo telo omoguća..
900 RSD Bez PDV-a: 750 RSD
DAM Effzett Strike Bulk Shad 8cm Nema na lageru
Šed robusnog tela koji proizvodi snažnu vibraciju pri povlačenju kroz vodu. Telo šeda je prirodnog oblika i realistično imitira siluetu ribice. Debelo telo omogućava upotrebu olovnih jig glava svih vr..
1.500 RSD Bez PDV-a: 1.250 RSD
Na osnovu  4 ocena.