Vobleri

Vobleri
Prikaži:
Sortiraj po:
DAM Effzett Baby Popper Fire Shark Nema na lageru
Povrišinska "popper " varalica u fire shark dekoru, idealna za letnji ribolov štuke i basa na plitkim i zatravljenim terenima. Specijalno dizajniran oblik glave proizvodi glasnu buku pri pljeskanju o ..
526 RSD Bez PDV-a: 438 RSD
Povrišinska "popper " varalica sivo-crne boje, idealna za letnji ribolov štuke i basa na plitkim i zatravljenim terenima. Specijalno dizajniran oblik glave proizvodi glasnu buku pri pljeskanju o površ..
420 RSD Bez PDV-a: 350 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Povrišinska "popper " varalica u dekoru bandara, idealna za letnji ribolov štuke i basa na plitkim i zatravljenim terenima. Specijalno dizajniran oblik glave proizvodi glasnu buku pri pljeskanju o pov..
480 RSD Bez PDV-a: 400 RSD
Na osnovu  6 ocena.
DAM Effzett Baby Popper Red Head Nema na lageru
Povrišinska "popper " varalica u red head dekoru, idealna za letnji ribolov štuke i basa na plitkim i zatravljenim terenima. Specijalno dizajniran oblik glave proizvodi glasnu buku pri pljeskanju o po..
526 RSD Bez PDV-a: 438 RSD
DAM Effzett Stickwalker Aurora Black Nema na lageru
Površinska varalaica plave boje sa crnim leđima, podjednako efikasna u uslovima slatke i slane vode. Krase je odlične bacačke karakteristike i idealan raspored težine unutar same varalice koji omoguća..
645 RSD Bez PDV-a: 537 RSD
Površinska varalaica žute boje sa braon leđima, podjednako efikasna u uslovima slatke i slane vode. Krase je odlične bacačke karakteristike i idealan raspored težine unutar same varalice koji omogućav..
580 RSD Bez PDV-a: 483 RSD
Površinska varalaica zelene boje sa crnim prugama, podjednako efikasna u uslovima slatke i slane vode. Krase je odlične bacačke karakteristike i idealan raspored težine unutar same varalice koji omogu..
580 RSD Bez PDV-a: 483 RSD
DAM Effzett Stickwalker Pearl White Nema na lageru
Površinska varalaica sedef bele boje, podjednako efikasna u uslovima slatke i slane vode. Krase je odlične bacačke karakteristike i idealan raspored težine unutar same varalice koji omogućava da voble..
645 RSD Bez PDV-a: 537 RSD