Strune / bekinzi

Strune / bekinzi
Prikaži:
Sortiraj po:
Klasična mušičarska struna potpuno redizajnirana. Prvobitna namena je da bude jasno vidljiva, klizava, visoko plovna sa odličnim sposobnostima koje će zadovoljiti i početnike i iskusne mušičare. ..
4.740 RSD Bez PDV-a: 3.950 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Duplo konusna, plivajuća mušičarska struna sa specijalnim antifrikcionim spoljašnjim slojem koji omogućava daleke zabačaje i obezbeđuje dugotrajnost u ribolovu. Ako se jedan kraj strune..
1.990 RSD Bez PDV-a: 1.658 RSD
Na osnovu  1 ocena.
DAM Forrester Fly line WF Nema na lageru
Klasična mušičarska struna sa otežanjem na prednjem delu, koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Ovo je jasno vidljiva, klizava i visoko plovna struna sa odličnim karakteristikama koje će zad..
2.310 RSD Bez PDV-a: 1.925 RSD
Pllivajuća mušičarska struna sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, idealna za manje iskusne ribolovce zbog svoje otpornosti na habanje. Boja strune je narandžasta.   ..
3.480 RSD Bez PDV-a: 2.900 RSD
Scierra Aerial Float je serija od sedam plutajućih WF-struna (# 3-9) sa distribucijom težine koja kombinuje mogućnosti prezentacije sa potencijalom udaljenosti na način koji će vas zapanjiti. Sve o..
3.790 RSD Bez PDV-a: 3.158 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Vision Bakkari backing Nema na lageru
Ekstra tanak, veoma vidljiv i veoma teško se useca sam u sebe čak i kad se namotava pod velikim pritiskom prilikom borbe sa velikim ribama. ..
600 RSD Bez PDV-a: 500 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Big Mama je idealna struna za strimere i teške mušice. Kretak prednji taper bez poroblema seče vetar i omogućava daleke zabačaje. Gladak spoljašnji sloj ostaje mek i bez memorije čak i u hladnim danim..
11.760 RSD Bez PDV-a: 9.800 RSD
Ovo je nešto tanja plivajuća struna od standardnih WF struna sa pažljivo dizajniranim taperom koji odgovara gotovo svim situacijama u ribolovu, i obezbeđuje savršenu prezentaciju bez obzira da li zaba..
9.990 RSD Bez PDV-a: 8.325 RSD