100% sigurna kupovina

Postavio sportski ribolov 01/01/2014 3 Komentara Obaveštenja prodavnice,

 

Nepoverenje kupaca u procesu elektronske trgovine je jedan od najvećih problema za razvoj ove delatnosti. Kupovinom u neproverenoj prodavnici nikad ne znate šta ćete i kad dobiti u paketu.

Svesni ove činjenice i potrebe da se kupac oseća sigurno, neprestano usavršavamo i razvijamo sisteme kojima štitimo kupce.

 

E-Trustmark

e-Trustmark sertifikat

Posvećenost i trud koji je naša organizacija uložila da bi dostigla visoke standarde rezultirao je dobijanjem sertifikata poverenja (E-Trustmark). To pokazuje da imamo visoke standarde etičkog ponašanja u komunikaciji sa e-potrošačima i da nam se može verovati kada je reč o isporuci roba ili pružanju usluga.

 

 

 

Firm od poverenja

Firma od poverenja

Dobitnici smo sertifikata „Firma od poverenja“,  što pokazuje da se trud i rad i pored svega kad – tad isplate. Trudićemo se da ovu bitnu vrednost u životu i poslovanju promovišemo i dalje na zadovoljstvo klijenata, saradnika i korisnika proizvoda i usluga koje pružamo.

 

 

 

 

 

Nasigurniji način da sigurno kupujete preko Interneta, jeste kupovina u prodavnici koja ima dugu tradiciju internet prodaje ribolovačkog pribora i opreme u Srbiji. Više od decenije iskustva i tradicije svrstava nas u vodeću internet prodavnicu u Srbiji.

 

Nabrojaćemo vam neke od razloga koji kupovinu kod nas čine sigurnom:
- sve fotografije artikala odgovaraju stvarnim artiklima
- sva roba se direktno nabavlja od ovlašćenih distributera (original roba)
- mogućnost povrata robe
- mogućnost zamene
- mogućnost praćenja pošiljke (uputstvo)
- dostava na kućnu adresu za maksimalno 36 časova
- iznos koji vam sajt prikaže je tačna cena koju plaćate (nema dodatnih taksi ili povećanja cene)
- garancija za oštećenje robe u transportu
- svaka pošiljka se šalje sa označenom vrednošću
- sedmično ažuriranje sajta

 

Naša prodavnica omogućava sigurnu i jednostavnu online kupovinu, a najveća prednost od svega je ta što uopšte ne morate da posedujete ni jednu vrstu kartice za internet plaćanje (kupci iz Srbije). Sve što treba da uradite jeste da se zavalite u vašu fotelju, izaberete sta želite da kupite i veoma brzo će se naći u vašim rukama.

 

Online trgovina više nije budućnost, ona je postala naša svakodnevica. Ako do sad niste kupovali kod nas, izaberite jedan od preko 7000 artikala iz naše ponude i uverite se zašto smo najbolji.

Tagovi: obavestenja

3 Komentara

Dunjić Biljana:
17/06/2016, 08:15:25 AM
Odgovori

Samo da se zahvalim na Vasoj korektnosti I profesionalnosti.Novi stap je stigao I sve je u najboljem redu.Vama je vracen oštećeni kao po dogovoru.Hvala još jednom I doviđenja.

Dragan Milosevic:
27/08/2016, 02:37:00 AM
Odgovori

Zaista sve pohvale. Maksimalno korektno, pravi saveti u vezi sa opremom, posebne pogodnosti plaćanja, isporuke, zamene, povraćaja... Predlažem registraciju na sajtu, kako biste ostvarili i pravo na popuste, poklone... Sve moje preporuke za saradnju sa timom "Sportskog ribolova". Bistro ! Dragan, Smederevo

Mitar Bjelac:
30/09/2020, 03:41:00 PM
Odgovori

Sve pohvale. Velika profesionalnost i korektnost. Svima preporučujem registraciju na sajtu, samo tako nastavite.

Ostavite komentar