Praćenje pošiljke (Srbija)

Postavio sportski ribolov 08/10/2011 0 Komentara Obaveštenja prodavnice,

Poštovani kupci,
Možete koristiti uslugu City Express-a, online praćenje statusa pošiljki na teritoriji Srbije.

Track & Trace sistem City Express-a omogućava potpuno praćenje pošiljki, putem interneta, od preuzimanja, preko transporta do isporuke. Možete videti i težinu paketa, kao i osnovne podatke pošiljaoca i primaoca. Pretraživanje možete obaviti po referentnom broju (broju vaše narudžbe).

Da bi ste dobili izveštaj o poslednjem statusu Vašeg paketa, potrebno je posetiti stranicu https://www.cityexpress.rs/pracenje-posiljaka/.

 

U donjem delu nalazi se opcija "Praćenje pošiljke po referenci", koju ćemo koristiti.

1)

U polje "Broj partnera" upisujete broj 37107. To je identifikacija naše firme i uvek je ista za sve pošiljke. Dakle uvek upisujete broj 37107.

2)

Polje za datume preskačete, nije potreban unos datuma. Popunjavamo polje "Referentni broj" u koje upisujemo broj narudžbe.

Broj narudžbe je jedinstveni petocifren broj koji se kreira prilikom realizovanja narudžbe na našem sajtu. Dobijate ga u email poruci (u naslovu emaila), možete ga videti i na vašem računu koji dobijate na email u *PDF formatu, takođe ako ste registrovan korinik broj narudžbe možete videti na svom nalogu u opciji  istorija narudžbi.

 

Posle popunjavanja oba polja kliknite na narandžasto dugme "Pronađi".

Dobićete listu sa svim podacima koji su vam potrebni: broj narudžbe, adresa isporuke, masa paketa, status vašeg paketa sa trenutnom pozicijom pakta.

 

 

Ostavite komentar