Zimsko sniženje ribolovačke opreme i pribora 2017

Postavio sportski ribolov 26/12/2017 0 Komentara Obaveštenja prodavnice,

Veliko zimsko sniženje 2015Iskoristite priliku i do kraja 2017 godine kupite kvalitetnu ribolovačku opremu i pribor po veoma povoljnim cenama.

 

Kupon popusta koji vam poklanjamo bezuslovno obara cenu 10% svih artikala iz ponude bez obzira da li su već na sniženju ili imaju popust na količinu. Ukoliko je artikal sa već sniženom cenom recimo od 20%, sa ovim kuponom cenu možete sniziti za ukupno 30%. A tu su još i nagradni bodovi 5%

 

 

 

 

Kako? 

Cene artikala koje vidite na sajtu će biti umanjene za 10% nakon unosa i aktivacije kôda "zima17". Ukoliko ste registrovani (besplatna registracija) posle realizovane narudžbe dobijate nazad dodatnih 5% od visine narudžbe u vidu nagradnih bodova.

  • popust 10% se ostvaruje primenom kupon kôda "zima17" 
  • kupon važi do 31.12.2017.
  • popust mogu ostvariti svi online kupci neograničen broj puta
  • povrat/bodove od 5% ostvaruju samo registrovani kupci
  • kupon je primenjiv na sve artikle bez obzira da li su već na sniženju ili imaju popust na količinu

 

Način primene kôda:

Ubacite željene artikle u korpu. Kôd se primenjuje na stranici 'Korpa'. Na donjem delu stranice selektujete opciju "Koristite kupon kod" i ukucajte kôd "zima17". Zatim kliknite na dugme "ISKORISTI KUPON". Cena svih artikala koji se nalaze u korpi biće automatski umanjena za 10%. Posle primene kupona možete završiti naručivanje.

Ostavite komentar