Veliko zimsko sniženje 2015

Postavio sportski ribolov 22/12/2015 2 Komentara Obaveštenja prodavnice,

Veliko zimsko sniženje 2015Iskoristite priliku i do kraja 2015 godine kupite kvalitetnu ribolovačku opremu i pribor po veoma povoljnim cenama.

 

Kupon popusta koji vam poklanjamo bezuslovno obara cenu 10% svih artikala iz ponude bez obzira da li su već na sniženju ili imaju popust na količinu. Ukoliko je artikal sa već sniženom cenom recimo od 20%, sa ovim kuponom cenu možete sniziti za ukupno 30%. A tu su još i nagradni bodovi 5%

 

 

 

 

Kako? 

Cene artikala koje vidite na sajtu će biti umanjene za 10% nakon unosa i aktivacije kôda "zima15". Ukoliko ste registrovani (besplatna registracija) posle realizovane narudžbe dobijate nazad dodatnih 5% od visine narudžbe u vidu nagradnih bodova.

  • popust 10% se ostvaruje primenom kupon kôda "zima15" 
  • kupon važi do 31.12.2015.
  • popust mogu ostvariti svi online kupci neograničen broj puta
  • povrat/bodove od 5% ostvaruju samo registrovani kupci
  • kupon je primenjiv na sve artikle bez obzira da li su već na sniženju ili imaju popust na količinu

 

Način primene kôda:

Ubacite željene artikle u korpu. Kôd se primenjuje na stranici 'Korpa'. Na donjem delu stranice selektujete opciju "Koristite kupon kod" i ukucajte kôd "zima15". Zatim kliknite na dugme "ISKORISTI KUPON". Cena svih artikala koji se nalaze u korpi biće automatski umanjena za 10%. Posle primene kupona možete završiti naručivanje.

2 Komentara

Sloba:
29/12/2015, 11:45:24 AM
Odgovori

Zaista sve pohvale. Tokom cele protekle godine stizale su mi narudzbe bez greske. Prezadovoljan sam i nastavicu sa drugarima uzimati pribor i naredne godine. Popusti su odlicni, pored poglona 5% omogucili ste i dodatni popust cak i na pribor koji je na rasprodaji. Ne postoji bolje mesto za kupovinu pribora u Srbiji. Predlozio bi da uvrstite jos par ribolovacki firmi i bicete kompletni. Zelim vam sve najbolje i mnogo uspeha u 2016toj.

Stepanovic lazar:
29/12/2015, 06:29:42 PM
Odgovori

Sve pohvale.kalitet,povoljne cene i usluga na visokom nivou.moja preporuka svim ribolavcima za saradnju sa sportskim ribolovom.

Ostavite komentar