Savage Gear oprema za ribolov

Postavio sportski ribolov 23/07/2021 0 Komentara Ribolovački pribor i oprema,

Savage Gear je danas jedan od najkvalitetnijih i najcenjenijih brendova ribolovačke opreme na svetu. Njihova oprema je dizajnirana za ciljani ribolov bilo koje grabljivice, ali sa naglaskom na bandara, štuku i smuđa. Prepoznatljiv je njihov logo na kome se ove tri grabljivice međusobno jure, što u realnom svetu i jeste zaista tako. Njihove inovativne varalice i visokokvalitetni ribolovački pribor učinili su ih liderom na koga treba uvek računati u svetu predatorskog ribolova. Pored veštačkih mamaca, oni proizvode i neke od najboljih i najunikatnijih štapova, najlona i odeće na tržištu.

 

Osnivač i dizajner ove kompanije je Mads Grosell, iz Kopenhagena u Danskoj. Iz hobija je počeo da pravi svoje varalice i štapove, koji su prerasli u veliku kompaniju sa međunarodnom reputacijom i distribucijom. On i dalje dizajnira prvu verziju svake varalice, koju potom proizvodna linija stvara na osnovu tog crteža. Većina ljudi iz produkcijske ekipe dolazi iz skandinavskih zemalja, kao i njihov osnivač. Kada kupite Savage Gear, dobijate tipičan vrhunski dizajn i kvalitet koji se od njih tamo i očekuje i njihovo poreklo je uticalo na mnoge njihove proizvode, poput recimo varalice "Line Thru Sandeel". Baltičko more je slankasto sa slatkom i slanom vodom i ima širok spektar predatorskih riba koje žive u njemu.

 

Ova nordijska pozadina priče inspirisala je njihove velike veštačke mamce, koji su se prodavali pod sloganom „Go big or go home“ (Upecaj veliku ribu ili idi kući). To je ujedno i deo razloga što njihov stil inovativnog, visokokvalitetnog pribora inače nije viđen na svakodnevnom, konvencionalnom tržištu opreme. Drugi proizvođači pokušavaju da kopiraju skandinavski stil, ali Savage Gear to "živi". Njihovi jedinstveno dizajnirani veštački mamci napravljeni su tako da ribolovcima omoguće vrhunske rezultate.

 

Sve započinje 3D skeniranjem i izradom prototipa varalice, često radeći sa pravim životinjama. Rezultate takve tehnike proizvodnje možete videti na mamcima poput 3D patke, zmije ili slepog miša. Veštački mamci marke Savage Gear se smatraju najpouzdanijim i "najživljim", najrealističnijim veštačkim mamcima koje novac može kupiti danas. Oni su posebno dizajnirani tako da potpuno oponašaju prirodno kretanje živog sveta u vodi.

 

Mads Grossel provodi oko 100 dana godišnje na proizvodnoj liniji. Zajedno sa sveobuhvatnim fizičkim ispitivanjem na terenu, rezultat je širok spektar veštačkih mamaca za gotovo sve vrste grabljivica i sve situacije na vodi. Mads kaže da je ljubav prema modernom ribolovu na veštačke mamce "gorivo" koje pokreće strast i inovacije koje ulaze u svaki pojedinačni proizvod iz Savage Gear linije proizvoda. "U protekloj deceniji imali smo sreću da osvojimo vašu podršku i poverenje i stalno rastuću gomilu ribolovaca koji uspešno koriste naše proizvode. Svakodnevno dobijamo izveštaje i povratne informacije od vas, a količina ulovljenih velikih riba našom opremom i mamcima je neverovatno motivišuća za nas. Inovacija je oduvek bila deo DNK-a u Savage Gear-u. Bez toga ne bi bili tamo gde smo danas. Zajedno smo osmislili proizvode koji prevazilaze probleme sa kojima se ribolovci u regionu ali i širom sveta susreću tokom svakodnevnog ribolova."

 

Svendsen Sport A / S je vodeći evropski dobavljač opreme za sportski ribolov. Sa sedištem u blizini Kopenhagena u Danskoj, razvija, plasira i prodaje proizvode velikom broju zemalja u Evropi, Aziji, Australiji, Americi putem vlastitih prodajnih kompanija i agenata. Njihovi najpopularniji brendovi su Savage Gear, DAM, Prologic, Quick, Okuma, Scierra, Water Wolf, IMAX, Ron Thompson, MadCat, Effzett i drugi. Imaju više od 180 zaposlenih sa zaradom od prodaje većom od 400 miliona danskih kruna godišnje.

 

Uskoro u ponudi na našem sajtu Sportski Ribolov veliki izbor pribora i opreme Savage Gear.

Ostavite komentar