Prologic oprema za ribolov

Postavio sportski ribolov 30/07/2021 0 Komentara Ribolovački pribor i oprema,

Prologic oprema za ribolovBrend Prologic je pokrenut 2004. godine u Velikoj Britaniji, kao brend usko specijalizovan za šaranski ribolov. Prologic ima ogromnu paletu ribolovačke opreme i pribora koji su namenjeni šaranskom ribolovu. Inače, šaranski ribolov je jedan od najpopularnijih u Britaniji već godinama, te je odluka osnivačkog tima brenda Prologic da se potpuno posvete ovoj vrsti ribe i tehnikama koje ona zahteva bio pun pogodak.

 

Prologic pruža sve: od igala za boili i pomoćnih najsitnijih delova sistema, preko najlona i predveza, raznih oblika torbi za sve i svašta, pojedinačnih i kompleta signalizatora sa naprednim tehničkim rešenjima kao jednim od najvažnijih delova opreme za šaranski ribolov, do prefinjenih šaranskih štapova "parabolika" u svim varijantama kako bi se pokrile sve situacije u lovu ove "rečne lisice", tako popularne u ovom delu sveta.

 

Prologic oprema za pecanjePrologic uvek nudi nekoliko mogućnosti za ribolovce kada je budžet u pitanju ili su oni novi u ribolovu pa im treba dati što više mogućnosti izbora. Jednostavni koncept koji stoji iza brenda Prologic je razviti kvalitetnu ribolovačku opremu po vrlo pristupačnoj ceni. Svoje proizvode su usmerili na mlađu grupaciju ribolovaca, pa moraju pratiti trendove i imati proizvode po pristupačnim cenama, u nastojanju da mlade pridošlice na najbolji mogući način upoznaju sa ovom vrstom ribolova ali i zadrže kao korisnike njihove opreme. Širenje palete proizvoda, od kvalitetnih japanskih udica do super prtljaga za sve što vam može zatrebati u lovu šarana, prefinjenih šaranskih štapova, signalizatora, najlona i struna, ima za cilj da vam pruži najbolju moguću vrednost za uloženi novac. Brend Prologic i njihovi inovativni delovi opreme za šaranski ribolov i visokokvalitetni ribolovački pribor učinili su ih jednim od lidera na koga uvek možete računati u svetu šaranskog ribolova.

 

Inače, brend Prologic je deo velike Svendsen Sport grupacije. Svendsen Sport A / S je vodeći evropski dobavljač opreme za sportski ribolov. Sa sedištem u blizini Kopenhagena u Danskoj, razvija, plasira i prodaje proizvode velikom broju zemalja u Evropi, Aziji, Australiji, Americi putem vlastitih prodajnih kompanija i agenata. Njihovi najpopularniji brendovi su Savage Gear, DAM, Prologic, Quick, Okuma, Scierra, Water Wolf, IMAX, Ron Thompson, MadCat, Effzett i drugi. Imaju više od 180 zaposlenih sa zaradom od prodaje većom od 400 miliona danskih kruna godišnje.

 

Uskoro u ponudi na našem sajtu Sportski Ribolov veliki izbor pribora i opreme brenda Prologic.

Ostavite komentar