Preston Innovations

Postavio sportski ribolov 03/02/2016 1 Komentara Ribolovački pribor i oprema,

Preston InnovationsPrincip ovog dobro poznatog Engleskog brenda je da obezbedi efikasne proizvode koji zaista prave razliku na obali, proizvode koji će zaista biti korisni i efikasni u ribolovu. Preston je vlasnik poznatih šaranskih brendova Avid Carp i Korum.

 

Kao što se može i očekivati, sve u asortimanu Preston Innovations dizajnirano je da ima svrhu. Ulaže se ogromna količina vremena sledeći savremene taktike i metode koje koriste najbolji svetski ribolovci. Radi se zajedno sa velikim timom talentovanih konsultanata, bez prestanka, jer jedino tako Preston ostaje uvek jedan korak ispred konkurencije, što na kraju rezultira hvatanjem više ribe.

 

Preston ima strog sistem razvoja proizvoda koji skoro u potpunosti eliminiše bilo kakve greške. Počevši od razvoja, dizajniranja, testiranja, pravljenja prototipa, ponovnog testiranja, proizvodnje... Svi proizvodi iz njihove ponude su jedinstveni i razvijeni u saradnji sa svetski poznatim ribolovcima. Finalni proizvod je ono što Preston izdvaja iz gomile ribolovačkih brendova.

 

Brend Preston često izbacuje inovativne i efikasne proizvode na tržište, što je rezultat sopstvenog razvojnog tima koji čine poznata imena iz sveta ribolova. Svetski šampion Tommy Pickering, zatim Des Shipp i Lee Kerry koji su ribari svetskog nivoa.

 

Mnogi moderni ribolovci i svetski šampioni koriste Preston pribor. Verujemo da će i domaći ribolovci u Srbiji uvideti kvalitet ovog brenda, kao i brendova Korum i Avid Carp i svoje slobodno vreme provesti uživajući u ribolovu uz ovaj kvalitetan pribor koj ćemo veoma brzo imati u ponudi.

1 Komentara

slavisai:
10/02/2016, 12:27:55 PM
Odgovori

Koliko znam Preston već ima u Srbiji da se kupi. Doduše ponuda je siromašna. Baš me interesuje šta ćete imati u ponudi jer Preston je zaista dobar pribor

Ostavite komentar