Novi ribolovački brend Nytro

Postavio Dejan Jacimovic 12/06/2023 1 Komentara Ribolovački pribor i oprema,

Sonik Sport je odlučio da lansira novi brend na tržište "NYTRO", tako da ovaj britanski gigant koga svi znamo po šaranskom ribolovu ima novu viziju za budućnost.

Nytro ribolovački brendOvaj brend dizajnirali su pecaroši za pecaroše, sa željom da krajnji korisnik bude u potpunosti zadovoljan. Ako se uzmu u obzir cena, izgled i performanse, NYTRO proizvodi su odličan izbor u srednjem cenovnom rangu.

 

Njihov primarni fokus za 2023. je fider ribolov na komercijalnim jezerima i rekama.

 

Za početak je tu 5 serija štapova i 4 serije mašinica. Pored štapova i mašinica, razvili su i nekoliko drugih artikala kao što su torbe, EVA rešenja za skladištenje, kutije, najloni i strune, feeder stolice. Takođe pecarošima nude i širok izbor obruča meredova, čuvarke, fenomenalnu odeću…

 

Za 2023. i dalje imaju mnogo novih proizvoda u pripremi. Naporno rade na razvoju asortimana dodatne opreme koju njihov tim sprema za naredni period.

 

Da su zaista ozbiljni govori i to da u svom timu imaju jednu ikonu svetskog ribolova, čuvenog Tommy-a Pickering-a.

 

Tommy Pickering je rođeni pobednik i poznat je u ribolovačkim krugovima širom sveta… Ne samo kao iskusan pecaroš i svetski šampion, već i kao čovek koji je radio u ribolovačkoj industriji više od 40 godina. Njegova lista dostignuća na je bez premca, učestvovao je na 21 svetskom prvenstvu (15 na plovak, tri fider i tri masters takmičenja).

 

 

Komercijalni direktor Sonika Ian McCormack je uveren da će NYTRO uzdrmati ribolovačko tržite.

 

 

1 Komentara

Marko:
06/08/2023, 04:17:55 PM
Odgovori

Kupio sam jednu NTR mašinicu i prezadovoljan sam

Ostavite komentar