Još uvek radimo - otkrijte šta je novo

Postavio sportski ribolov 03/04/2020 0 Komentara Obaveštenja prodavnice,

Sportski RIBOLOV - JOŠ UVEK RADIMO REDOVNO

Naša internet prodavnica radi redovno. Nastavljamo da nudimo našu izvanrednu korisničku uslugu. Svi naši proizvodi su i dalje dostupni za kupovinu putem interneta ili telefonima na: 021/300-3003 (od 09h do 14h) i 060/636-28-76 (14h - 21h). Imamo stroge procedure kako bismo obezbedili da naš tim može sigurno da obrađuje i otprema narudžbe. Zbog ovih predostrožnosti i vanredne situacije naša uobičajena vremena isporuke mogu biti podložna kašnjenju.

 


 

D.A.M. katalog 2020

NOVO U PONUDI - D.A.M. pribor i oprema

Posao proizvodnje pribora za sportski ribolov koji su započeli 1875. godine braća Oskar i Fritz Ziegenspeck ubrzo je rezultirao proizvodnjom sopstvene marke za ribolov. Godine 1902. počeo je napad na evropsko tržište pod nazivom „Nemački proizvođači ribolovne opreme“ čiji su inicijali na nemačkom jeziku D.A.M. Ovih dana D.A.M i dalje napreduje i još uvek su jedan od najpopularnijih brendova za ribolov koji su do danas dostupni ribolovcima. U našoj prodavnici posedujemo niz njihovih proizvoda, uključujući fantastične mašinice, štapove i drugu ribolovačku opremu, pribor i odeću.  

 


 

OCENITE PROIZVOD I OSVOJITE POPUST!

Ukoliko ocenite proizvod koji ste kupili kod nas i ostavite komentar u predviđeno polje, na poklon dobijate kupon popusta koji možete primeniti prilikom sledećeg naručivanja. Ovu pogodnost dobijaju svi kupci koji robu naruče preko naše internet prodavnice, bez obzira da li su registrovani ili ne. Obrazac preko koga ocenjujete proizvod koji ste naručili dobijate na email adresu nekoliko dana posle isporuke vaše narudžbe.

Ostavite komentar