Fishing World D.O.O.

Postavio sportski ribolov 21/02/2013 1 Komentara Obaveštenja prodavnice,

Preduzeće “Fishing World” d.o.o. je osnovano 2006. godine i danas je jedno od vodećih na srpskom tržištu na polju pribora i opreme za ribolov. Osnivač, vlasnik i generalni direktor preduzeća je Siniša Pantović.

2006 godine firma je postala generalni uvoznik i distributer za teritoriju Srbije ribolovačkog pribora marke: SPRO, GAMAKATSU i STRATEGY. U godinama koje su sledile napravili su veliku mrežu kupaca širom zemlje i potrudili se da njihov pribor uđe u svaki grad, svaku ozbiljniju maloprodaju ribolovačkog pribora, kod svakog ribolovca… Klijenti su vrlo brzo prepoznali ozbiljnog partnera za saradnju. Kako se širili tržište, tako se širio i asortiman proizvoda u veleprodajnom programu. Danas su jedini zastupnici za Srbiju brendova: SPRO, GAMAKATSU, STRATEGY, SHIMANO, SUFIX i POWERPRO, a preko njih se vrši distribucija brendova MAROS MIX i Carp SYSTEM. Fishind World je u stanju da širinom asortimana zadovolji i najzahtevnije prodavnice ribolovačkog pribora i opreme, kompletno ih snadbe svim neophodnim artiklima kako bi ispunile prohteve i najprefinjenijih ribolovca.

Danas “Fishing World” d.o.o. širi ponudu, magacinski prostor i potencijal na domaćem tržištu.

Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima, ključ su uspeha koji je ovu firmu doveo na lidersku poziciju uvoznika i veleprodaje ribolovačkog pribora i opreme u Srbiji.

 

Kompletan asortima veleprodaje Fishing World d.o.o. izložen je na našem sajtu sa opisom svih artikala, specifikacijama i cenom. 

1 Komentara

ljiljana lalic iz crvenke:
16/02/2018, 02:43:02 PM
Odgovori

Najbolji ste i najbolji u poslu i zelimo vam svaku srecu u daljem poslovanju. I zelimo da obnovimo saradnju sa vama.

Ostavite komentar