Fishing Show & Outdoor World 2016

Postavio sportski ribolov 14/01/2016 3 Komentara Obaveštenja prodavnice,

Na Novosadskom sajmu u toku su pripreme prve izIožbe opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi, koja će pod nazivom FISHING SHOW & OUTDOOFL WORLD biti održana 18. do 20. marta 2016. godine. Akcenat će biti na novitetima u opremi za ribolov i aktivan boravak u prirodi predstavljanjem trendova za predstojeću ribolovnu i nautičku sezonu.

 

Prema dosadasnjim informacijama i razgovorima sa distributerima i prodavcima u Srbiji FISHING SHOW je izazvao veliko interesovanje, a učešće su do sada najavili zastupnici reprezentativnih svetskih brendova iz oblasti ribolova (Balzer, CarpSystem, Colmic, Cralusso, Daiwa, Gamakatsu, Grba, Korda, Maver, Maros Mix, Mikado, Orka, Rapala, Ryobi, Sasame, Sage, SBS, Sensas, Simms, SPRO, Stonfo, Shimano, Strategy, Tubertini, Tiemco, Vision,...), nautike (Carver, Chirs Craft, Glastron, Marquis, Monterey, Suzuki, Sun Tracker, Yamaha...) i drugih proizvođača vrhunske opreme.

 

Proizvođači će prezentovati zanatske radnje, a njihovu ponudu upotpuniće hand-made proizvodači. Na štandovima izlagača naći će se i oprema za aktivan odmor, boravak u prirodi i kompletna oprema za kampovanje. Izlagački deo upotpuniće prateći sadržaji kao što su predavanja o ribolovačkim tehnikama, edukativni skupovi o zaštiti i očuvanju voda, stručna predavanja o očuvanju i unapredenju ribljeg fonda i takmičenja za ribolovce.

 

Prateći sadržaji:

  • predavanja o ribolovačkim tehnikama
  • edukativni skupovi o zaštiti i očuvanju voda
  • stručna predavanja o očuvanju i unapređenju ribljeg fonda
  • takmičenja za ribolovce
  • poklon igra

Izvor: sajam.net

3 Komentara

SportskiRIBOLOV:
22/02/2016, 06:59:25 PM
Odgovori

Sajam je produzen za jedan dan, tako da ce trajati 4 dana od 17. do 20 marta 2016. godine

sladjan:
08/03/2016, 10:00:59 PM
Odgovori

FishingWorld ne dolazi kako kazu, znaci nema gamakatsu, spro, jeftinog shimana, a sad bogami ni preston, korum, avidcarp.... sto se mene tice nema nista kao uvek

mladen sivcic:
18/03/2016, 09:15:32 PM
Odgovori

Bio, nije lose, moze se videti lepa oprema, bolji je nego LORIST. Mada je ovde kod vas na sajtu uvek sajam, a robe ima vise nego sto je izlozeno na celom sajmu u NS. Evo ja imam predlog da se ovaj vas sajt zove "LORINET", posto imate i lov sve lepo spojite i da bude sajam nonstop bez prestanka.

Ostavite komentar