47. međunarodni SAJAM LOVA, RIBOLOVA, SPORTA I AUTOMOBILIZMA

Postavio sportski ribolov 22/08/2014 0 Komentara Obaveštenja prodavnice,

1-5. oktobar, od 10 do 19 časova - Međunarodni sajam lova, ribolova, sporta i automobilizma je smotra, koja pod sajamskim kupolama okuplja ljubitelje boravka u prirodi i četvorotočkaša.
Sajam je obogaćen izložbom ribolovačkih i lovačkih trofeja, a posetioci su u prilici i da se uvere u najnovija dostignuća u automobilskoj industriji.

 

Ulaznice

Ulaznica za Međunarodne sajmove LORISA, koji se održavaju od srede, 1. do nedelje, 5. oktobra, kao i Sajam konjarstva i sersana koji traje od 3. do 5. oktobra, košta 300 dinara.

Odrasli, u grupama većim od 15 ljudi, kolektivno mogu da posete Novosadski sajam sa ulaznicom koja se prodaje za 200 dinara. Đaci i studenti, takođe u kolektivnoj poseti, plaćaju 200 dinara (Spisak posetilaca se predaje na blagajnama Novosadskog sajma, a mora biti pečatiran od strane organizatora posete), koliko košta i karta za decu od 7 do 12 godina i penzionere.

Porodični dan je u subotu, 4. oktobra. Tog dana, cela porodica, sa decom do 16 godina može da poseti Sajmove LORISA i Sajam konjarstva i sersana sa jednom kupljenom ulaznicom, po ceni od 300 dinara.
Stalne ulaznice, za sve dane Sajmova LORISA koštaju 1200 dinara, a za Sajam konjarstva i sersana 950 dinara.

 

Slika: Raspored izlagača u hali 1Hala 1 - LORIST 2014

* Na slici su štiklirana 3 izlagača koja se bave prodajom ribolovačkog pribora i opreme.

 

Izvor: sajam.net

Tagovi: obavestenja

Ostavite komentar