Shimano Catana štapovi i mašinice

Postavio sportski ribolov 18/11/2012 0 Komentara Ribolovački pribor i oprema,

Serija Shimano štapova i mašinica CATANA jedna je od najprodavanijih i među našim ribolovcima najpolularnijih serija Shimano brenda. Počevši od mašinica sa prednjom kočnicom Catana FB i sa zadnjom kočnicom Catana RB, pa sve do šaranski, varaličarski, bolonjez, takmičarski i feeder štapova,  slobodno možemo reći da je najčešći izbor našeg ribolovca.

- Jedna od najbitnijih stvari je pouzdanost kompletne serija, koja je na veoma visokom nivou. Ovo se odnosi kako na štapove tako i na mašinice. Do ovog zaključka smo došli pregledom statistike reklamacija, koja nam jasno govori da i pored ogromnog broja prodatih štapova i mašinica CATANA imamo jako mali broj zahteva za reklamacijom. Skoro da i nema reklamacija na ovu seriju. Ovakvu pouzdanost pribora možemo pripisati velikom broju Shimano proizvoda, ne samo seriji Catana.

- Druga stvar i umnogome najbitnija, bar kad je reč o našim kupcima, je cena. Cenovni raspon u kom se kreće ova serija je jako prihvatljiva za veliki broj naših kupaca.

- Kad svemu ovome dodamo da se u ovoj seriji proizvodi veliki broj Shimano artikala, zatim da serija ima veoma moderan dizajn i prelep finiš, postaje jasno zbog čega gotovo da ne postoji ribolovac koji nije bar čuo za Shimano CATANA pribor.

Sve u svemu za ovu seriju se iskreno može reći da ima odličan odnos cene i kvaliteta, zbog čega i uživa veilku popularnost.

U našem asortimanu imamo veliki broj Catana štapova za sve tehnike ribolova i oba tipa catana mašinica u raznim veličinama. Ponudu stalno obogaćujemo novim artiklima, a u planu je da već početkom 2013 godine imamo najveću ponudu Shimano pribora u Srbiji.

Shimano pribor je razvrstan u sledećim kategorijama:

Ostavite komentar