Obriši sve filtere

Signalizatori

Signalizatori
Prikaži:
Sortiraj po:
DAM Mad Nano Signalizator trzaja set Nema na lageru
Set kvalitetnih signalizatora trzaja koji dolazi zajedno sa bazom u plastičnoj kutiji. Jačina zvuka, ton i osetljivos signalizatora se mogu podešavati. Takođe se može podesiti i dužina svetlosnog sign..
10.154 RSD Bez PDV-a: 8.462 RSD
Kvalitetan signalizator koji se jednostavno montira na štap. Opremljen je sa zelenom LED diodom, a može se podesiti jačina zvuka i osetljivost alarma. Napaja se na dve AAA baterije. Baterije ne dol..
3.770 RSD Bez PDV-a: 3.142 RSD
DAM Madcat Smart Alarm set Nema na lageru
Pouzdan bežični alarm set namenjen za ribolov soma sa dosegom od najmanje 100 m. Idealan je za ribolov na plovak ili, na primer, za dubinski ribolov uz upotrebu podvodnih plovaka na rek..
23.660 RSD Bez PDV-a: 19.717 RSD
DAM Madcat Zvonce za predvez Nema na lageru
Zahvaljujući dizajnu sa excentrom zvonce će se rotirati i proizvoditi zvuk čak i pri slabom protoku vode. Savršeno je za privlačenje pažnje somu, čak i na velikim daljinama. U pakovanju dolazi 5 ..
290 RSD Bez PDV-a: 242 RSD
Na osnovu  3 ocena.
Svetleće ampule koje daju jaku svetlost više sati kada se aktiviraju. Mogu se koristiti umesto antene plovka ili montirane na vrh štapa. Dimenzije : 4.5 x 39mm ..
40 RSD Bez PDV-a: 33 RSD
Pouzdani signalizatori, jednostavni za upotrebu i modernog dizajna sa veoma korisnim funkcionalnostima. Ovi alarmi imaju i "mute" opciju koja može biti od velike koristi za šarandžije koji žele da ost..
7.440 RSD Bez PDV-a: 6.200 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Pouzdani set signalizatora, jednostavnih za upotrebu i modernog dizajna sa veoma korisnim funkcionalnostima. Ovi alarmi imaju i "mute" opciju koja može biti od velike koristi za šarandžije koji žele d..
8.960 RSD Bez PDV-a: 7.467 RSD
JAXON signalizator za štap SYX008A Nema na lageru
Kompaktan i pouzdan signalizator koji se montira direktno na štap. Opremljen je sa crvenom led diodom, pa pored zvučne signalizacije ima i svetlosnu, što je naročito bitno kod ribolova noću. Uz pomoć ..
887 RSD Bez PDV-a: 739 RSD