Obriši sve filtere
Filter cene
Filter brenda
Dužina / Težina bacanja
Konstrukcija štapa
Model šaranskog štapa

Univerzalni štapovi

Univerzalni štapovi
Prikaži:
Sortiraj po:
Specijalno dizajniran štap za ribolov šarana na manjim vodama ili iz čamca. Zbog male transportne dužine može se lako nositi i po obraslim terenima kada se treba provući kroz gusto rastinje. Parabolič..
6.350 RSD Bez PDV-a: 5.292 RSD
Snažan dvodelni štap napravljen od fiberglasa koji se zbog odlične otpornosti na koroziju može koristiti i za ribolov na moru. Namenjen je za ribolov krupne ribe dubinskim tehnikama iz čamca ili sa ob..
2.660 RSD Bez PDV-a: 2.217 RSD
Na osnovu  9 ocena.
Teleskopski štap napravljen od fiberglasa dizajniran za ribolov sa obale kada su potrebni daleki zabačaji. Zahvaljujući maloj transportnoj dužini lako se može transportovati. • Snažan i otporan blank..
3.347 RSD Bez PDV-a: 2.789 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan teleskopski štap napravljen od TC24 karbona koji je idealan za ribolov krupne na velikim rekama sa jakim protokom. Opremljen je sa drškom napravljenom od kombinacije pluta - EVA, dvostopalnim S..
4.020 RSD Bez PDV-a: 3.350 RSD
Snažan teleskopski štap napravljen od TC24 karbona koji je idealan za ribolov na rekama sa jakim protokom. Opremljen je sa drškom napravljenom od kombinacije pluta - EVA, dvostopalnim SIC provodnivima..
3.990 RSD Bez PDV-a: 3.325 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Dvodelni štap za ribolov kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Zahvaljujući svojoj velikoj snazi i univerzalnosti pokriće sve situacije od težeg varaličarenja, pa sve do dubinskog ribolova. Opreml..
1.730 RSD Bez PDV-a: 1.442 RSD
Na osnovu  4 ocena.
Dvodelni varaličarski štap napravljeno od fiberglasa kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Dovoljno je osetljiv da detektuje trzaj ribe a opet ima i dovoljno oštrine da omogući dobro kačenje udice..
2.050 RSD Bez PDV-a: 1.708 RSD
Na osnovu  4 ocena.
Uneverzalan teleskopski štap sa težinom bacanja 50-100gr, kog krase velika snaga i mala transportna dužina. Idealan je za ribolovce koji vole da koriste krupne mamce sa težim olovom ili jednostavno on..
2.480 RSD Bez PDV-a: 2.067 RSD