Obriši sve filtere

Meč/Telemeč štapovi

Meč/Telemeč štapovi
Prikaži:
Sortiraj po:
Snažan i lagan Tele Match štap napravljen od TC 24 karbona kog krasi tanak blank i odličan balans. Opremljen je sa kombinovanom drškom pluta+EVA i crnim provodnicima sa SIC podlogom. • Sn..
5.370 RSD Bez PDV-a: 4.475 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Maver Diamond Planet Evo Medium Nema na lageru
Novu "Planet" seriju štapova karakteriše jedinstvena kombinacija materijala. Smola ekstrakovana iz nano-kristala zajedno sa karbonom visokog modula čine osnovu blanka. Progresivna akcija, mali pr..
16.380 RSD Bez PDV-a: 13.650 RSD
Maver Diamond Trout Nema na lageru
Serija telemeč štapova prvenstveno namenjenih za ribolov pastrmke. Velika rezerva snage i odličan balans su osnovne karakteristike ove serije štapova. Nasuprot velikoj snazi i blanku od karbona ..
4.900 RSD Bez PDV-a: 4.083 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan tele-meč štap napravljen od HR karbona, kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Odlikuje ga mali prečnik blanka i oštra vršna akcija, a odličan je za situacije kada treba plovke od 10 i više ..
7.130 RSD Bez PDV-a: 5.942 RSD
Serija štapova razijena u saradnji sa Engleskim ekspertima za meč ribolov. Odlikuje ga progresivna parabolična akcija koja omogućava sigurno izvlačenje krupnih riba i nesmetano zabacivanje težih ..
7.100 RSD Bez PDV-a: 5.917 RSD
SPRO Trout Master Tactical Metalian Nema na lageru
Serija štapova namenjenih za ribolov na plovak. Opremljeni su punim karbonskim vrhom koji je osetljiv i ima ogromnu rezervu snage, što je veoma korisno kada se na drugom kraju strune nađe krupna i bor..
7.120 RSD Bez PDV-a: 5.933 RSD