Olova za ribolov

Olova za ribolov

Olova su neizostavan i važan elemenat u mozaiku pribora za ribolov, sa višestrukom namenom. U našoj ponudi nalaze se olova isključivo renomiranih proizvođača. Kvalitetno olovo za ribolov pre svega karakteriše mekoća i elastičnost. Zbog tih karakteristika prilikom montiranja olovo neće oštetiti najlon, ali isto tako veoma lako se može skidati i ponovo montirati (noktom, bez potrebe dodatnih alata).

Prikaži:
Sortiraj po:
Carp System Eccentic (2kom) Nema na lageru
Novi, ekskluzivni model, još jedan iz "Carp System" kolekcije. Objedinjuje sve dobre osobine ostalih modela. Može se koristiti podjednako uspešno, kako za stajaće tako i za tekuće vode. Namenjen je ri..
128 RSD Bez PDV-a: 107 RSD
Veoma popularan "flat" oblik u sve popularnijoj "In Line" varijanti. Namenjen je stajaćim, a prvenstveno tekućim vodama, gde lepo leže na kosine i nagibe svojom pljosnatom stranom, prkoseći matici vod..
222 RSD Bez PDV-a: 185 RSD
Carp System Long Cast (2kom) Nema na lageru
Kao što ime kaže, olovo namenjeno daljim zabačajima, sa svim kvalitetima "In Line" sistema. Jednostavno - Funkcionalno - Precizno. ..
128 RSD Bez PDV-a: 107 RSD
Na osnovu  7 ocena.
Olova Sa Cevkom (kruta cevka 30cm.) ..
526 RSD Bez PDV-a: 438 RSD
Na osnovu  3 ocena.
Olova posebne namene ..
198 RSD Bez PDV-a: 165 RSD
Predstavljamo Vam neobično olovo, koje svojim izgledom podseća na četvorostrani vrh strele i neizostavni je deo opreme svakog ozbiljnijeg ribolovca. Šarandžije takmičari ne napuštaju dom bez njega. ..
176 RSD Bez PDV-a: 146 RSD
Leads With Hard Tube (hard tube 30cm.) pakovanje 10 komada. ..
477 RSD Bez PDV-a: 397 RSD
Carp System Extra Heavy Nema na lageru
Šaransko plastificirano šuplje olovo sa virblom. Izrađuje se u težinama od 60gr do 250gr što pokriva širok opseg primene. Težina         Komada u pakovanju ..
693 RSD Bez PDV-a: 577 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Višenamensko olovo u "In Line" izvedbi, koje se može koristiti samostalno (kao olovo), ali i sa hranom kao klasična hranilica. Takmičari je koriste sa režnjevima sunđera potopljenim u DIP-u. U gornjem..
202 RSD Bez PDV-a: 168 RSD
Na osnovu  4 ocena.
Carp System Flat Swivel Pear (10 kom) Nema na lageru
pakovanje 10 komada. ..
513 RSD Bez PDV-a: 427 RSD