Nagradna igra Gde na pecanje?

Postavio sportski ribolov 12/09/2016 1 Komentara Obaveštenja prodavnice,

U toku je nagradna igra portala Gde na pecanje? čiji je sponzor naša prodavnica. Učesnici nagradne igre dodaju svoja omiljena mesta za pecanje na sajt Gde na pecanje?, a posetioci portala svojim lajkovima biraju najbolja. Nagradna igra traje do 01. novembra, pokriva teritoriju bivše Jugoslavije, a učesnike očekuju vredne nagrade.

Pravila nagradne igre nalaze se na ovom linku.

 

Gde na pecanje?Gde na pecanje? predstavlja jedinstvenu bazu terena za ribolov (reke, jezera, komercijalni reviri, bare i kanali) koju kreiraju posetioci portala kao i saradnici portala. Gde na pecanje? omogućava svakom ribolovcu rekreativcu, amateru ili nekome ko bi voleo a ne zna gde će da peca, lako i brzo pronalaženje pogodnog mesta za pecanje (preko mobilnog telefona, tableta ili računara) - to uključuje sve potrebne informacije, pre svega mapu lokacije, koordinate i putanju kako doći do željenog terena za pecanje ali i detaljan opis potencijalnog ulova. Pored terena za pecanje, Gde na pecanje? sadrži i bazu smeštaja za ribolovce, prodavnice ribolovačkog pribora i opreme, kao i ribolovačke manifestacije i dešavanja. Posebnu sekciju na sajtu predstavljaju vodiči za ribolov tj. baza ribolovaca koji su spremni da ponude usluge vođenja tokom pecanja.

 

Ideja o potrebi sajta sa terenima za pecanje, nastala je pre nekoliko godina kada je autor sajta poslovno boravio u Nišu i imao nešto malo slobodnog vremena da se oproba na Nišavi, Južnoj moravi ili nekoj od njenih pritoka. Poneo je štap mušičarac, kutiju sa mušicama, prsluk sa raznim alatkama, predvezima, bočicama itd, čizme i dobru volju, međutim, nije se dovoljno dobro pripremio i upoznao sa lokalnim mestima za pecanje. Rodom iz Zapadne Srbije, bez mnogo poznanika ili familije iz Južne Srbije, nije znao ga da ode da peca - tekstove na forumima ga je mrzelo da čita a koga god bi od Nišlija pitao za preporuku nekog dobrog terena za pecanje, odgovorio mu da oko Niša postoji dosta lepih terena za ribolov ali niko nije znao da ga uputi na neku konkretnu lokaciju. Iznerviran i razočaran što nije uspeo da zabaci koji put, rešio je da pokrene ovaj sajt!

1 Komentara

Jernej Vrtačnik:
13/09/2016, 09:15:09 AM
Odgovori

odlično ali ti treba popunuti ovo !!! Dodaj još reku Soču, Soru (RD Žiri), Savu, Kolpu, Reško jezero, ...

Radovan Stanic:
13/09/2016, 09:16:32 AM

Da, sigurno. Ucestvovati moze svako i staviti mesta koja preferira. Igra je tek pocela i broj mesta se povecava iz dana u dan

Ostavite komentar