Obriši sve filtere

Mušičarski štapovi

Mušičarski štapovi
Prikaži:
Sortiraj po:
Dvodelni mušičarski štap napravljen od IM-7 karbona visokog modula. Opremljen je titanijumskim provodnicima, držačem čekrka napravljenim od kombinacije nerđajući čelik - ABS i kvalitetnom plutano..
5.450 RSD Bez PDV-a: 4.542 RSD
Četvorodelni mušičarski štap napravljen od Japanskog IM-12 Diamond karbona. Opremljen je sa tankom i ergonomski oblikovanom drškom napravljenom od najfinije Portugalske plute, FUJI držačem čekrka i Ti..
8.990 RSD Bez PDV-a: 7.492 RSD
DAM G-Fly Nema na lageru
Četvorodelni mušičarski štap sa blankom napravljenim od 30T karbona, kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Opremljen je drškom od plute vrhunskog kvaliteta i laganim a snažnim držačem čekrka. Odli..
9.060 RSD Bez PDV-a: 7.550 RSD
Jednoručni četvorodelni mušičasrski štap/mahač medium akcije. Blank štapa je mat siv četverodelni, a opremljen je sa aluminijumskim držačem čekrka i hromiranim "snake" provodnicima. Štap dolazi u plat..
9.480 RSD Bez PDV-a: 7.900 RSD
Nova serija četvorodelnih mušičarskih štapova koje krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Blank je napravljen od 20T karboskih vlakana sa smanjenom količinom smole, što im obezbeđuje odličnu kontrolu p..
14.000 RSD Bez PDV-a: 11.667 RSD
Vision Extreme Nema na lageru
Vrhunski mušičarski trodelni štap srednje brze akcije napravljen od grafita visokog modula, opremljen sa najkvalitetnijim komponentama koje se mogu pronaći na tržištu (držač čekrka, rukohvat, provodni..
52.680 RSD Bez PDV-a: 43.900 RSD
Druga generacija Fisu seta sa novitetom u vidu četvorodelnog mušičarskog štapa kog krasi medium fast akcija. Ovaj set se sastoji od štapa, čekrka, plivajuće strune sa otežanjem na prednjem delu, predv..
25.080 RSD Bez PDV-a: 20.900 RSD
Vision Mag Nema na lageru
Četvorodelni mušičarski štap sa najbržom akcijom od svih Vision štapova. Ovaj mahač sa vršnom akcijom će vas zadiviti svojim odličnim balansom i prelepim dizajnom. Blank je napravljen korišćenjem vrhu..
39.600 RSD Bez PDV-a: 33.000 RSD