Obriši sve filtere

Mušičarski čekrci

Mušičarski čekrci
Prikaži:
Sortiraj po:
Koma je mušičarski čekrk sa izrazito dobrim odnosom cene i kvaliteta fino podesivom kočnicom, velike kočione sile. Ovo je čekrk dizajniran da izdrži najveće napore u mušičarskom ribolovu. Napravljena ..
10.200 RSD Bez PDV-a: 8.500 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Vision Rulla Nema na lageru
Čekrk za mušičarenje, izuzetno lagan u odnosu na kapacitet špulne koji pružaju. Moderna disk kočnica sa sistemom za precizno podešavanje čini ovaj čekrk pouzdanim saveznikom u borbi sa ribom trofejne ..
28.680 RSD Bez PDV-a: 23.900 RSD
Mušičarski čekrk napravljen od Duraluminiuma kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Oprmljen je sa dva kuglična i jednim igličnim ležajem napravljenim od nerđajućeg čelika. Kočnica se može podešava..
6.050 RSD Bez PDV-a: 5.042 RSD
Lagani čekrci napravljeni od kompozitnog materijala opremljeni sa glatkom i podesivom disk kočnicom. Velika šbulna obezbeđuje dovoljno mesta za backing i brzo namotavanje strune. - Lagan čekrk napr..
6.600 RSD Bez PDV-a: 5.500 RSD
Čekrci su dodatno produbljeni što Vam daje više mesta za beking. Poseduju pouzdan kočioni sistem koji je moguće fino i pecizno podešavati. Zahvaljujući novoj tehnologiji livenja grafitnog materijala, ..
9.360 RSD Bez PDV-a: 7.800 RSD
Vision Deep White Nema na lageru
Ovi mušičarski čekrci su dodatno produbljeni što Vam daje više mesta za beking. Poseduju pouzdan kočioni sistem koji je moguće fino i pecizno podešavati. Zahvaljujući novoj tehnologiji livenja grafitn..
10.680 RSD Bez PDV-a: 8.900 RSD
Mušičarski čekrk je dizajniran po ugledu na već legendarni model GT, a krasi ga odličan odnos cene i kvaliteta. Napravljen je od livenih komada koji su izbušeni kako bi se smanjila težina. Precizni ko..
14.200 RSD Bez PDV-a: 11.833 RSD
Vision Kela SilverGray Nema na lageru
Kela čekrk za mušičarenje predstavlja kombinaciju dva čuvena čekrka Vision CDC i Vision XLA. Integrisanjem ova dva čekrka dobio se izuzetno lagan i pouzdan čekrk, jednostavnog i modernog diz..
43.080 RSD Bez PDV-a: 35.900 RSD