Obriši sve filtere

Mušičarski čekrci

Mušičarski čekrci
Prikaži:
Sortiraj po:
Koma je mušičarski čekrk sa izrazito dobrim odnosom cene i kvaliteta fino podesivom kočnicom, velike kočione sile. Ovo je čekrk dizajniran da izdrži najveće napore u mušičarskom ribolovu. Napravljena ..
10.200 RSD Bez PDV-a: 8.500 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Vision Rulla Nema na lageru
Čekrk za mušičarenje, izuzetno lagan u odnosu na kapacitet špulne koji pružaju. Moderna disk kočnica sa sistemom za precizno podešavanje čini ovaj čekrk pouzdanim saveznikom u borbi sa ribom trofejne ..
28.680 RSD Bez PDV-a: 23.900 RSD
Balzer Tactics Fly čekrk Nema na lageru
Mušičarski čekrk napravljen od Duraluminiuma kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Oprmljen je sa dva kuglična i jednim igličnim ležajem napravljenim od nerđajućeg čelika. Kočnica se može podešava..
6.050 RSD Bez PDV-a: 5.042 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan i lagan mušičarski čekrk modernog dizajna koji je napravljen od aluminijuma. Opremljen je sa snažnom kočnicom koja obezbeđuje kočionu silu od čak 5kg i osovinom napravljenom od nerđajućeg čelik..
5.610 RSD Bez PDV-a: 4.675 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Lagani čekrci napravljeni od kompozitnog materijala opremljeni sa glatkom i podesivom disk kočnicom. Velika šbulna obezbeđuje dovoljno mesta za backing i brzo namotavanje strune. - Lagan čekrk napr..
6.600 RSD Bez PDV-a: 5.500 RSD
Kvalitetan mušičarski čekrk napravljen mašinskom obradom, kog krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Opremljen je mikropodesivom kočnicom i velikom špulnom u obliku slova U. Mašinski obrađena M..
4.880 RSD Bez PDV-a: 4.067 RSD
Kvalitetan i veoma lagan mušičarski čekrk napravljen mašinskom obradom od jednog komada aluminijuma. Mašinski isečeno iz 1 bloka 6061 aluminijuma Extremno lagan dizajn Glatka mikropodesiva k..
10.950 RSD Bez PDV-a: 9.125 RSD
Vision Deep Black Nema na lageru
Čekrci su dodatno produbljeni što Vam daje više mesta za beking. Poseduju pouzdan kočioni sistem koji je moguće fino i pecizno podešavati. Zahvaljujući novoj tehnologiji livenja grafitnog materijala, ..
9.360 RSD Bez PDV-a: 7.800 RSD