Obriši sve filtere

BALZER mašinice

BALZER mašinice
Prikaži:
Sortiraj po:
Novu Alegra AX seriju krasi još veća pouzdanost i impresivno fin rad. Opremljena je sa dva kuglična i jednim igličnim ležajem i quick-stop sistemom koji momentalno zaustavlja rotor.  2+1 ku..
5.170 RSD Bez PDV-a: 4.308 RSD
Nov model mašinice sa prednjom kočnicom koji pleni lakoćom pokretanja ručice i finim radom. Ostale performanse poput slaganja strune i precizan kočioni sistem takođe zaslužuju vrhunske ocene. Odl..
5.350 RSD Bez PDV-a: 4.458 RSD
Pouzdana i snažna mašinica idealna za feeder ribolov, koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Mašinica je opremljena sa revolucionarnim line-clipperom koji sam otpusti strunu kada povuče krupna rib..
7.190 RSD Bez PDV-a: 5.992 RSD
Snažna mašinica idealna za lakši feeder i method feeder ribolov. Opremljena je sa dva gumirana line-clippera, i šest ležajeva koji obezbeđuju miran rad bez vibracija. 5 precision ball bearings +..
6.190 RSD Bez PDV-a: 5.158 RSD
Univerzalna ribolovačka mašinica sa prednjom kočnicom i metalnom ručicom koju karakteriše fin rad bez vibracija. 5 kuglična ležaja + 1 iglični ležaj Bail-fix-system - sistem fiksiranja pr..
5.302 RSD Bez PDV-a: 4.418 RSD
Balzer Alegra SX Nema na lageru
Univerzalna mašinica koju krasi velika pouzdanost i fin rad bez vibracija. Opremljena je sa sedam ležajeva i krasi je odličan odnos cene i kvaliteta. 6 kugličnih + 1 iglični ležaj Quick Stop S..
4.640 RSD Bez PDV-a: 3.867 RSD
Pouzdana i snažna mašinica prvenstveno namenjena za ultra light i light method feeder ribolov, koju krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Mašinica je opremljena sa dva revolucionarna line-clipper..
6.240 RSD Bez PDV-a: 5.200 RSD
Univerzalne mašinice opremljene sa šest ležajeva koje krasi odličan odnos cene i kvaliteta. Dizajn mašinica je prilagođen tako da se savršeno slaže sa štapovima iz Diabolo X serije. 5 kugličnih ..
4.578 RSD Bez PDV-a: 3.815 RSD