Kategorije

Garmin Striker 4cv nauticki fishfinder

Nema na lageru Garmin Striker 4cv nauticki fishfinder (Sonari) - www.sportskiribolov.co.rs

Besplatna dostava

za sve narudžbe preko 5000din (Srbija)

Pregleda: 11735 Brend: Garmin
Šifra artikla: 010-01551-01
Nagradni bodovi: 226
Raspoloživost: Nema na lageru
32.490 RSD Cena bez PDV-a: 27.075 RSD Cena u nagradnim bodovima: 4513
Količina: Dodaj u korpu

Garmin Striker 4cv nauticki fishfinder

3,5-inčni CHIRP fishfinder uređaj sa GPS-om i ClearVü sonarom za skeniranje, pronađite ribu i označite omiljena mesta, dokove i pristanišne rampe kako biste im se kasnije mogli vratiti.

 • Isporučuje se sa sondom Garmin GT20 sa CHIRP tehnologijom (77/200 kHz) snage odašiljanja (300 W RMS) / (2400 od vrha do vrha) sa CHIRP ClearVü sonarom od 455/800 kHz (snage 300 W).

Pronalaženje ribe nikada nije bilo tako jednostavno kao uz STRIKER 4dv fishfinder uređaj. Označite svoja omiljena mesta, pristanišne rampe i dokove kako biste im se naknadno mogli vratiti. Omiljene tačke i rute možete deliti sa drugim STRIKER i echoMAP™ kombinovanim uređajima. Uz to, uređaj ima ugrađeni blic i prikazuje podatke o brzini. Isporučuje se sa nosačem koji se može nagnuti/zaokrenuti, CHIRP sondom za sonar od 77/200 kHz i nosačima, opremom i kablom za montažu na krmu i vanbrodski motor. Ako želite CHIRP tehnologiju visokih performansi, nabavite sondu GT22 ili GT23 (obe se prodaju odvojeno).

STRIKER 4dv isporučuje se sa Garmin CHIRP (77/200 kHz) sondom koja osigurava primetno bolju jasnoću i detalje prikaza ribe i struktura u poređenju sa standardnim sondama od 77/200 kHz. Umesto da odašilje samo 1 jedinstvenu frekvenciju, CHIRP sonda šalje neprekidan snop frekvencija koje se kreću od niskih do visokih i zatim pojedinačno interpretira njihove povratne signale. Obzirom da frekvencije daju više informacija, CHIRP sonarna tehnologija stvara oštriji prikaz ribe u luku i daje bolje razdvajanje ciljeva. Uređaj možete nadograditi na Garmin CHIRP tehnologiju visokih performansi koja vam daje kristalno jasne sonarne slike sa još boljim razdvajanjem ciljeva i rezolucijom koja ostavlja bez daha i na velikim i na malim dubinama. Kako bi ribolov bio još uspešniji, konture dna su vidljivije, čak i kada se brzo krećete, a šum signala suzbija se na većim dubinama što omogućuje pravovremenu interpretaciju onoga što se nalazi ispod površine.

Najjasniji snimci vode dobijeni sonarnim skeniranjem

Garmin ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze onoga što se nalazi na dubini do 228 m (750 stopa) ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje kombinovani su u jednoj sondi.

Označite mesta GPS-om izuzetne osetljivosti

Za razliku od standardnih, STRIKER fishfinder uređaji imaju ugrađeni GPS izuzetne osetljivosti koji vašu trenutnu lokaciju određuju brzo i precizno i zatim vašu GPS lokaciju održavaju gde god se na nalazili. Još važnije, omogućuju vam da označite mesta na kojima ribe grizu tako da se kasnije možete vratiti do njih. Možete označiti i dokove, pristanišne rampe i druge lokacije na jezeru ili reci. Dovoljno je da sledite stazu koja se nalazi na ekranu kako biste ponovno došli do njih kad god poželite.

Jednostavna navigacija uz tačke na karti

Obzirom da fishfinder uređaji iz serije STRIKER imaju ugrađeni GPS izuzetne osetljivosti pa svoju lokaciju možete videti u odnosu na označene tačke. Pomoću tačaka jednostavno možete videti, označiti i rutirati do lokacija kao što su gomile na dnu, panjevi i dokovi. To je i izvrstan alat za pronalaženje puta nazad do pristanišne rampe.

Brzinu proverite na ekranu

Brzinu plovila možete brzo i jednostavno videti na ekranu STRIKER fishfinder uređaja. To je izvrstan način da budete sigurni da vozite brzinom koja odgovara mamcu koji koristite i koja je prilagođena lovu na određenu vrstu ribe. Isto tako, uvek ćete moći kontrolisati svoju brzinu kada se krećete kroz područja u kojima je zabranjeno glisiranje.

Stacionarni ribolov sa ugrađenim blicom

STRIKER uređaji su kombinacija fishfinder uređaja i blica. Svaki put kada se upustite u stacionarni ribolov, ugrađeni blic će osvetliti vodu do dna, bez obzira da li je zamrznuta ili mutna, mamac i ribu koju označi snop sonara. Čak ćete moći videti koliko visoko podižete i spuštate mamac i kreće li se riba prema njemu ili od njega.

​Ponesite fishfinder uređaj sa sobom

Dostupan je i komplet koji štiti vaš STRIKER fishfinder uređaj sa GPS-om i u kojem ga možete nositi pa je idealan za ribolov iz kajaka i kanua ili ribolov na ledu. U kompletu dolazi punjiva baterija sa punjačem, ugrađenim upravljanjem i čuvanjem kabla sonde i vakuumskim nosačem za montiranje i pomeranje sonde. Ovaj komplet se kupuje posebno.

Fizičke specifikacije i performanse

Dimenzije 9.1 x 15.0 x 4.1 cm
Veličina ekrana, Š x V 4,9 x 7,3 cm, dijagonala 8,7 cm (3,5")
Rezolucija ekrana, Š x V 480 x 320 piksela
Vrsta ekrana HVGA u boji
Težina 230 g
Vodootporan Da (IPX7)
Zvučni alarmi Da
Podržžane frekvencije Standardni: 50/77/200 kHz, CHIRP (srednji i visoki), ClearVu: 260/455/800 khz

Funkcije i specifikacije sonara

Mogućnost sonara s dvostrukom frekvencijom (50/200 kHz) Da
Mogućnost sonara s dvostrukim snopom (77/200 kHz) Da
Snaga emitovanja 300 W (RMS)
Maksimalna dubina 701 m (1.750 ft) u slatkoj vodi*, 335 m (830 ft) u slanoj vodi*
Fiksirano dno (prikazuje povrat sa dna prema gore) Da
Dnevnik i grafikon temperature vode Da

Funkcije Fishfinder uređaja

Povećanje podeljenog ekrana Da
Ultrascroll® (prikazuje objekte riba pri većim brzinama broda) Da
ID simbola ribe (pomaže identifikovati objekte riba) Da
Tehnologija automatske osetljivosti (smanjuje buku, povećava objekte) Da
Podesiva linija dubine (meri dubinu podvodnih objekata) Da
A-scope (prikaz ribe u stvarnom vremenu koja prolazi kroz zrak sonde) Da
Uključen senzor temperature vode Da
Dodatno:
 • Nosač koji se može nagnuti/zaokrenuti
 • Ugrađeni GPS
 • Označavanje tačaka
 • Kopneni kurs (COG)

Pakovanje

 • STRIKER 4cv
 • Sonda GT20-TM
 • Nosači za montažu na krmu i vanbrodski motor
 • Nosač koji se može nagnuti/zaokrenuti
 • Kabl za napajanje
 • Dokumentacija
Trenutno nema ocena za ovaj artikal.

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu:Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod: