Snažan dvodelni štap bez provodnika napravljen od 30t karbona, specijalno dizajniran za ribolov soma..
10.000 RSD
Bez PDV-a: 8.333 RSD
Jeftin i snažan feeder štap sa blankom napravljenim od kombinacije 24TC karbona i kompozita, ko..
3.750 RSD
Bez PDV-a: 3.125 RSD
Na osnovu  1 ocena.
Snažan i jeftin feeder štap sa blankom napravljenim od kombinacije 24TC karbona i kompozita, koji im..
3.530 RSD
Bez PDV-a: 2.942 RSD
Snažan i izdržljiv feeder štap sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. Blank je napravljenim od kombin..
3.280 RSD
Bez PDV-a: 2.733 RSD
Snažan i izdržljiv feeder štap sa blankom napravljenim od kvalitetnog 24TC karbona, dužine 360cm ili..
4.780 RSD
Bez PDV-a: 3.983 RSD
Na osnovu  2 ocena.
Digitalna vaga koja meri težine do 50 kilograma sa preciznošću od 10 grama. Opremljena je sa dve skl..
4.000 RSD
Bez PDV-a: 3.333 RSD
Digitalna vaga u obliku slova T, koja meri težine do 25kg sa preciznošću od 10gr. Opremljena je sa v..
2.640 RSD
Bez PDV-a: 2.200 RSD
Ekonomična ubadaljka dužine 80cm sa držačem za štap.  ..
160 RSD
Bez PDV-a: 133 RSD

Sportski RIBOLOV - Prodavnica | Ribolovačka oprema i pribor

Novi tekstovi
Prologic Classic šaranski štap - TEST

Prologic Classic šaranski štap - TEST

sportski ribolov 14/09/2021 0
Testeri Total Carp-a, magazina specijaliziranog za šaranski ribolov, su ovog puta uzeli Classics modele Prologic-a na test. Prologic tvrdi da ove štapove smatraju zaista moćnim radnim konjima i nakon što sam se sam uhvatio u koštac sa njima, to svakako mogu garantovati.Očigledno, ovo nisu vrhunski modeli, ali za njihovu cenu performanse su prilično impresivne.Većina štapova po ovoj ceni generaln...
Ceo tekst
Savage Gear mašinice

Savage Gear mašinice

Pedja Pašćan 20/08/2021 0
Po svemu sudeći, ovo će biti godina Savage Gear-a. Dakle, freshwater mašinice oznake SG i saltwater modeli sa sufiksom S, logično, SGS. Pa da krenemo od slatkovodnih modela. SG serija za sada ima 4 modela SG2, SG4, SG6, i SG8.Pretpostavljate, manji broj u oznaci modela ima i skromnije karateristike, te bi SG2 bio neki “entry level” da ga tako nazovem, iako se po tehničkim rešenjima to ne bi moglo ...
Ceo tekst
Prologic oprema za ribolov

Prologic oprema za ribolov

sportski ribolov 30/07/2021 0
Brend Prologic je pokrenut 2004. godine u Velikoj Britaniji, kao brend usko specijalizovan za šaranski ribolov. Prologic ima ogromnu paletu ribolovačke opreme i pribora koji su namenjeni šaranskom ribolovu. Inače, šaranski ribolov je jedan od najpopularnijih u Britaniji već godinama, te je odluka osnivačkog tima brenda Prologic da se potpuno posvete ovoj vrsti ribe i tehnikama koje ona zahteva bio...
Ceo tekst
Savage Gear oprema za ribolov

Savage Gear oprema za ribolov

sportski ribolov 23/07/2021 0
Savage Gear je danas jedan od najkvalitetnijih i najcenjenijih brendova ribolovačke opreme na svetu. Njihova oprema je dizajnirana za ciljani ribolov bilo koje grabljivice, ali sa naglaskom na bandara, štuku i smuđa. Prepoznatljiv je njihov logo na kome se ove tri grabljivice međusobno jure, što u realnom svetu i jeste zaista tako. Njihove inovativne varalice i visokokvalitetni ribolovački pribor ...
Ceo tekst

-8% na 3 komada

Kupovinom 3 ili više šaranskih ili fider štapova i mašinica za ribolov automatski dobijate popust od 8%. Dovoljno je samo da naznačene artikle ubacite u korpu i zbir će automatski biti umanjen za 8%.

Svi artikli na lageru

Oprema i pribor za ribolov koji su dostupni za naručivanje nalaze se na lageru. Stanje na sajtu se redovno ažurira i retko se dešava da nešto iz ponude nemamo.

Isporuka za 36h

Paketi se šalju svakim radnim danom. Sve narudžbe koje primimo do 11h možemo poslati isti dan, isporuka je odmah sutradan (za 24h). Narudžbe posle 11h šaljemo narednog radnog dana.

Poklon 5%

Svi registrovani kupci posle realizovanja narudžbe dobijaju poklon 5% od iznosa narudžbe. Poklon se dobija u vidu nagradnih bodova. Možete ih skupljati ili odmah koristiti, nemaju vremensko ograničenje.

Povrat i zamena

Ukoliko vam pošiljka ili neki njen deo iz bilo kog razloga ne odgovara, rado ćemo vam izvršiti povrat novca ili zamenu. Dovoljno je samo da nas kontaktirate najkasnije 14 dana posle prijema pošiljke.

Bez dodatnih taksi

Cena koju vam sajt obračuna je konačna. Ne postoje nikakve dodatne takse koje plaćate. Čak ni ako odaberete plaćanje prilikom preuzimanja mi snosimo troškove donošenja novca.